Juventus - Napoli 10.11.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/10/2013
Jaa tämä...

Viekö Napoli täyden pistepotin saapasmaan huippuottelusta?

Juventus – Napoli, merkki 2, kerroin
Juventus – Napoli (+1), merkki 2, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,65 | 3,80 | 5,80

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen huippuottelussa Napoli matkustaa Torinoon testaamaan Juventuksen päivän vireen. Kyseessä on ilman muuta erittäin odotettu kamppailu kahden upean seuran välillä. Sarjataulukossa tällä hetkellä Juventus on kolmantena, kun taas Napoli on puolestaan toisena. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä saalistaneet hienosti peräti yhdeksän voittoa, tasapelin sekä tappion. Juventus on kotonaan suosikki Italian pääsarjassa melkeinpä ottelussa kuin ottelussa, mutta Napoli on juuri se joukkue yhdessä Napolin kanssa, jotka pystyvät Juventukselle myös vieraissa laittamaan kapuloita rattaisiin. Napoli on pelannut äärimmäisen vahvan kauden, joten siinä mielessä Juventuksen kertoimet eivät tässä ottelussa houkuttele lainkaan.

Napoli on viimeistellyt Italian pääsarjassa enemmän maaleja kuin jopa Juventus, joten siinä mielessä Juventuksen selkeän ennakkosuosikin asettaminen on mahdollisesti ollut hieman ylireagointia. Sinänsä joukkueiden välillä ei ole selkeää tasoeroa lainkaan, vaikka Juventus onkin hallitseva Italian pääsarjan mestari. Juventus voitti viime kaudella mestaruuden, mutta nyt Vanha Rouva on hieman yskähdellyt varsinkin Mestarien liigassa. Juventus ei ole kahteen edelliseen Mestarien liigan otteluun saalistanut kuin pisteen, vaikka toisaalta vastustajana on ollut vaatimattomasti Real Madrid. Juventuksen olisi joka tapauksessa pitänyt viikolla voittaa Real Madrid Torinossa, mutta Juventus ei siihen pystynyt.

Napoli matkustaa tänään Torinoon viiden ottelun voittoputkessa, joten vierasjoukkueen itseluottamus on varmasti äärimmäisen korkealla! Viime kierroksella Mestarien liigassa Napoli voitti kotonaan Marseillen 3-2 maalein. Napolin puolustus oli ranskalaisjoukkuetta vastaan epävarma, mutta toisaalta Napoli osoitti hurjaa venymiskykyä noustessaan aina voittoon saakka. Napoli on viidessä edellisessä ottelussa jokaisessa tehnyt vähintään kaksi maalia, joten minkäänlaisia maalinteko-ongelmia Napolilla ei ole. Napoli on jättänyt itsestään kaiken kaikkiaan erittäin hyvän kuvan. Lähtökohtaisesti Napolille tarjotut kertoimet on syytä tosissaan napata vetokupongille mukaan. Vierasvoittoa ei pidä missään tapauksessa sulkea pois.

Veikkaussivut | Tuomas