Juventus - Real Madrid 5.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Juventus metsästämään kotonaan revanssia Real Madridista.

Juventus – Real Madrid, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,44 | 3,50 | 2,74

 

 

Lohko B:n huippuottelussa espanjalainen Real Madrid matkustaa testaamaan Italiaan Juventuksen päivän vireen. Kyseessä on jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa. Lohkossa tilanne on tällä hetkellä sellainen, että Juventus on onnistunut keräämään kaksi tasapeliä sekä yhden tappion. Real Madrid johtaa lohkoa kolmella voitolla, joten mikäli Juventus haluaa vielä taistella lohkovoitosta, tänään olisi voitto ehdottomasti otettava. Joukkueet kohtasivat viime kierroksella Valkoisessa talossa ja silloinhan päädyttiin Real Madridin voittoon 2-1 maalein. Tuomarilla oli suuri rooli kyseisessä ottelussa, sillä Juventuksen pelaaja ajettiin naurettavasta tilanteesta ulos kentältä. Joka tapauksessa vierasjoukkueen kannalta hienoa on se, että Juventus osoitti pystyvänsä vieraissakin haastamaan Real Madridin ja nyt sentään Juventuksen takana on kotiyleisön hurja kannustus.

Juventus on kahdessa edellisessä Italian pääsarjan ottelussaan voittanut Catanian kotonaan 4-0 maalein sekä vieraissa Parman 0-1 maalein. Kahteen edelliseen otteluun viisi tehtyä maalia on hieno suoritus. Juventus onkin ehdottomasti Italian liigan suurin mestarisuosikki myös tällä kaudella. Juventuksen valmennus on tehnyt kaiken kaikkiaan erittäin hienoa työtä, sillä Juventuksella on kaikki mahdollisuudet edetä myös tästä lohkosta jatkoon. Juventukselle olisi ehdottomasti äärimmäisen tärkeää saada tänään onnistumisia alle, sillä tasapelit eivät loppupeleissä Juventusta tule viemään jatkoon. Samaan aikaan tämän ottelun kanssa Galatasaray tuskin menettää FC Kööpenhaminaa vastaan pisteitä, joten Galatasaray on todennäköisesti illalla nousemassa jo seitsemään pisteeseen.

Juventuksen viidestä edellisestä kotiottelusta neljässä ollaan pelattu yli vaaditun maalimäärän, joten Juventus on pelannut erittäin yleisöön menevää jalkapalloa. Edellisessä Mestarien liigan kotiottelussaan Juventus pelasi 2-2 maalein tasapelin Galatasarayta vastaan. Tuosta ottelusta Juventuksen olisi pitänyt napata täydet pisteet. Lähtökohtaisesti Real Madrid ei ole suosikki tässä kamppailussa, vaikka Real Madrid johtaakin täysin odotetusti tätä lohkoa. Real Madrid oli kuitenkin yllättävän suurissa ongelmissa viikonloppuna Rayo Vallecanoa vastaan. Real Madridin edellisessä kamppailussa nähtiin viisi maalia ja on todennäköistä, että maaleja nähdään tänäänkin molemmissa päissä. Kaksi runsasmaalista joukkueet iskevät tänään hienossa kamppailussa yhteen.

Veikkaussivut | Tuomas