VIDEO: JYP julkisti uuden toimitusjohtajansa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Punamustavalkoinen vahvistuu uudella toimitusjohtajalla.

Jääkiekon SM-liigan kestomenestyjiin lukeutuva JYP on hankkinut uudeksi toimitusjohtajaksi Aku Valleniuksen, joka siirtyy jyväskyläläisseuran johtoon Fonectan myyntiorganisaatiosta. Vallenius on pelannut pelannut A-junioreihin asti ja hän on toiminut lisäksi JYPin C- ja B-junioreiden valmennusryhmissä.

JYP julkisti nimityksen tiistaina Synergia-areenan aitiotiloissa pitämässään tiedotustilaisuudessa, josta se lähetti livelähetyksen Facebookin välityksellä.

– Haimme toimitusjohtajaa, joka johdattaa JYPin parhaiten seuraavaan kehitysvaiheeseen. Valleniuksen vahvin valtti hyvässä hakijajoukossa oli osaamisen lisäksi poikkeuksellisen vahva intohimo ja sitoutuminen JYPin kehittämiseen, puheenjohtaja Jukka Seppänen totesi seuran tiedotteessa.

– JYP on yhteisö, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla seuran, kannattajat ja yhteistyökumppanit. Haluan, että jatkossakin JYPiin voi samaistua jokainen keskisuomalainen, Vallenius mietti.

Kari Tyni toimii vielä tämän viikon JYPin toimitusjohtajana ja sitten pitkään Jyväskylässä viihtynyt mies siirtyy muiden haasteiden pariin.

JYP sijoittui päättyneellä kaudella SM-Liigassa neljänneksi hävittyään pronssiottelun Kärppiä vastaan.

 

NHL-ottelut jatkuvat jälleen Suomen aikaa ensi yönä, kun San Jose Sharks ja St.Louis Blues iskevät ottelusarjassaan kuudennen kerran yhteen.

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: JYP tiedote

Lue myös:
VIDEO: Ilves vaarassa jäädä ilman SM-liigan lisenssiä!
VIDEO: San Jose Sharks voiton päässä NHL:n finaalisarjasta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa