JYP - HIFK 5.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/05/2013
Jaa tämä...

Helsingistä asti hakkaamaan päätä betonipuolustukseen.

JYP – HIFK, Merkki 1, Kerroin 1.90 Betsson

Jyväskylän tiistai-illassa ottavat yhteen JYP ja HIFK, joiden välillä on totuttu näkemään erittäin fyysisiä ja tunnerikkaita matseja. Tänään tuskin nähdään poikkeusta.

JYP on nostanut kevään mittaan profiiliaan tasaisen varmasti. Tällä hetkellä joukkue on Jokereiden ohella suurin mestarisuosikki nostelemaan kannua kevään korvilla. Jyväskyläläiset ovat viimeksi jääneet kokonaan pisteittä tammikuun 19. päivä, jonka jälkeen joukkue onkin raapinut pisteitä tasaiseen tahtiin. Jyrki Ahon suojateilla kovin valttikortti tuntuu tällä hetkellä olevan kokemus voittamisesta, sillä joukkue on onnistunut kääntämään tiukkojan otteluita maalin marginaaleilla voitoiksi erittäin kovalla prosentilla. Myös kärkipelaajien oikea-aikainen herääminen on nostanut JYP-osakkeiden arvoa selvästi. Ramzi Abid on iskenyt viidessä edellisessä ottelussa viisi maalia, joista käytännössä kaikki ovat tulleet maalinedus hässäköiden jälkeen. Helsinkiläiset saavatkin painaa tosissaan hommia, jos meinaavat pimentää ”Gordon” Ramzi Abidin tänään Hippoksella.

HIFK otti edellisellä kierroksella selvän 4-2 voiton Rauman Lukosta. Joukkueen pelaaminenkin näytti jopa yllättävän varmalta, mikä on helsinkiläisten kannalta erinomainen merkki. Viime aikoina hieman ailahtelevasti esiintyneellä HIFK:lla olisikin tänään mahdollisuus käytännössä varmistaa playoff-paikkansa. Jos helsinkiläiset hakevat Jyväskylästä kolme pistettä, niin pelkoa säälien ulkopuolella pullahtamisesta ei enää käytännössä ole. HIFK:lta on edelleen sivussa hyökkäyspään tärkeät palaset, kun Ville Peltonen ja Iiro Pakarinen jatkavat vammojensa parantelua. Näitä miehiä helsinkiläiset olisivat kyllä kaivanneet JYPin tiivistä puolustusta haastaessaan.

JYP jatkaa taistelua runkosarjan voitosta ja kairaa varmat kolme pistettä.

Veikkaussivut | Oskari