JYP - HPK 5. Ottelu 27.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Riittääkö Kerholla vielä tahtoa lähteä haastamaan Hurrikaania?

JYP sinetöi tänään dynastiansa, viidettä kertaa putkeen mitalipeleihin.

Traktorin peräkärryssä on vielä tilaa! Hyppää Betssonin kautta kyytiin. Uudet pelaajat poistaa 100€ bonaria heti kättelyssä! >>>

JYPin ja Kerhon välinen puolivälieräsarja on ollut kaikkea muuta kuin HMV-osastoa, mitä tietyt tahot veikkailivat. Tasaiset ottelut ovat ratkenneet pienin marginaalein ja pelaaminen on ollut erittäin viihdyttävää, fyysistä pleijarikiekkoa.

Kotijoukkue JYP on voiton päässä välieristä. Jyväskyläläisten kohdalla voidaan puhua voittamisen kulttuurista. Traktori on viime kausi mukaan luettuna voittanut pleijareissa kuusi edellistä jatkoajalle mennyttä ottelua. Edellisin tuli maanantaina, kun tärkeiden pelien erikoismies Mikko ”Veikko” Viitanen teki ilmeisesti sopimukseensa asti kirjatun pleijarimaalin. Ja kyllä, lämärillä yläpesään. Joukkueen pelaaminen on parantunut sarjan mittaan ja erityisesti Synergialla JYP on ollut erittäin vahva. Ainoa pieni huolen aihe on satunnaiset haparoinnit omassa päässä. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii edellisessä ottelussa tullut HPK:n ensimmäinen maali. Mielenkiintoisen twistin otteluun antaa Marko Virtasen suoraan maaliin osunut provosointi, jonka myötä Ari-Pekka Selin ja Ville Viitaluoma menettivät täysin hermonsa. Näkyykö tämä jollain tapaa illan ottelussa?

Kerho pelaa selkä seinää vasten. Joukkue hallitsi ensimmäistä kohtaamista Hämeenlinnassa, mutta tuon ottelun jälkeen HPK on ollut enemmän tai vähemmän vastaantulija. Kerho kaipaa ehdottomasti lisää terävyyttä omaan ylivoimaansa. Edellisessä ottelussa hämeenlinnalaiset pääsivät tahkoamaan melkein kaksi minuuttia putkeen 5-3 ylivoimaa, mutta tuloksetta. Mitään JYPin erinomaiselta av-pelaamiselta pois ottamatta, mutta näissä peleissä tällaisista paikoista pitää kiekko verkkoon laittaa. Kerholta selvästi positiivisimmin on esiintynyt maalivahti Mika Järvinen, joka on ottanut aivan huiketa game-savereita pelistä toiseen. Samoja otteita Kerho tarvitsee Järviseltä myös tänään Jyväskylässä.

JYP hoitaa illan matsin ilman sen kummempia ongelmia. Voittomaali Markus Nenosen nimiin.

Veikkaussivut | Oskari