JYP - Ilves 10.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Liigan kuumin joukkue matkustaa Jyväskylään JYPin vieraaksi.

JYP – Ilves, merkki 2, kerroin 3,70 Bet365
JYP – Ilves ML, merkki 2, kerroin 2,75 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,80 | 4,20 | 3,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viidellä pelipaikkakunnalla, Jyväskylässä yhteen iskevät JYP sekä Tampereelta vieraaksi saapuva Ilves. Tiedossa on kaiken kaikkiaan kierroksen kenties mielenkiintoisin kohtaaminen. Ilves on tällä hetkellä Liigan kuumin joukkue. Viisi edellistä ottelua ovat tamperelaisseuralle tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Ilves murskasi HPK:n 5-2 maalein. Ilves on viiteen edelliseen otteluun jokaisessa viimeistellyt vähintään neljä maalia, joten vierasjoukkueen maalinteko on alkanut pyörimään myös muiden kuin Michael Keräsen varassa. Tuomas Tuokkola varmasti toivoi joulutauon jälkeen lisää vastuunkantajia ja pelaajat ovatkin vastanneet hänen huutoonsa enemmän kuin upeasti.

JYP voitti edellisellä kierroksella KalPan 1-3 maalein, mutta edellisestä kotijoukkueen ottelusta on aikaa jo peräti kuusi päivää. JYP on päässyt valmistautumaan tätä ottelua ajatellen erittäin hyvin, mutta toisaalta saattaa olla myös Ilveksen etu siinä mielessä, että vierasjoukkue on pysynyt hyvin pelirytmissä. Ilves on edellisen seitsemän päivän sisään pelannut kolme ottelua, kun taas JYPillä on alla ainoastaan ottelut KalPaa sekä Ässiä vastaan. Joulun jälkeen JYPillä peli ei ole kaiken kaikkiaan kulkenut lainkaan, vaikka edellisellä kierroksella pisteet Kuopiosta mukaan lähtivätkin. Neljä edellistä ottelua ovat JYPille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Edellisessä kotiottelussaan JYP hävisi Ässille 1-2 maalein. JYP tunnetaan normaalisti erinomaisena kotijoukkueena, mutta viisi edellistä kotiottelua ovat jyväskyläläisille tuottaneet ainoastaan voiton Pelicansista.

Ilveksestä ei ole tällä hetkellä käytännössä mitään pahaa sanottavaa, sillä Tuomas Tuokkola on kokonaisuutta ajatellen saanut vierasjoukkueen huikeaan pelivireeseen! Ilveksellä on yksinkertaisesti tällä hetkellä kaikki asiat kunnossa, jotta voiton metsästäminen myös Jyväskylästä olisi täysin mahdollista. Ville Kolppanen on ollut läpi kauden huikeassa pelivireessä Ilveksen maalilla ja nyt tosissaan vierasjoukkueelta ratkaisijoita löytyy melkeinpä kentästä kuin kentästä. Paperilla katsottuna Ilves ei luonnollisestikaan ole JYPin tasoinen ryhmä, mutta JYPillä on ollut viime aikoina suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Brian Salcido hankittiin kotijoukkueen toimesta puolustusta auttamaan, mutta siitä huolimatta jyväskyläläiset ovat viime aikoina joutuneet antamaan tasoitusta lukuisten loukkaantumisten takia. JYPin lopullinen kokoonpano onkin tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä, mutta tällä kerroinasettelulla Ilves nousee kaiken kaikkiaan mukavaksi pelikohteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas