JYP - KalPa 11.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

JYP sekä KalPa vastakkain Jyväskylässä.

JYP – KalPa, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
JYP – KalPa, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,70 | 4,20 | 4,00 

 

 

Jyväskylässä pisteistä taistelevat JYP sekä vieraaksi saapuva Kuopion KalPa. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. Tänään pelataan kaikkineensa neljällä pelipaikkakunnalla. JYPin sekä KalPan väliset ottelut ovat aina mielenkiintoisia paikalliskamppailuita, joten odotukset tämän ottelun suhteen ovat korkealla. JYP nappasi tiistaina erinomaisen voiton Jokereiden vieraana 1-3 maalein, kun taas KalPan voittoputki päättyi kotiottelussa HIFK:ta vastaan. HIFK haki pisteet Kuopiosta lopulta 1-2 numeroin. Kaiken kaikkiaan JYPin sekä KalPan ottelut ovat olleet erittäin vähämaalisia. JYPin viisi edellistä ottelua ovat päättyneet erittäin vähämaalisesti yhtä ottelua lukuunottamatta. KalPan osalta puolestaan tilanne on täysin samanlainen. KalPalla on ollut hyökkäyspään kanssa merkittäviä ongelmia, sillä kahteen viime otteluun vierasjoukkue on maalinteossa onnistunut vain kerran.

JYP sekä KalPa tuntevat vastustajana toisensa erinomaisesti, sillä joukkueet pelasivat vastakkain ennen kauden alkua European Trophyssakin kahteen kertaan. Joukkueiden ensimmäinen Liigakohtaaminen päättyi Kuopiossa JYPin voittoon 1-2 maalein, mutta myös European Trohpyn ottelut olivat erittäin tasaisia. Mielenkiintoinen pointti on ehdottomasti se, että KalPa onnistui European Trophyn otteluissa JYPiä vastaan yhteensä tekemään vain yhden maalin. JYP on ollut vaikea vastustaja KalPalle, mutta ottelut ovat ratkenneet hyvin pieniin asioihin.

Lähtökohtaisesti perjantai -ilta Jyväskylässä tarkoittaa sitä, että mökki tulee olemaan varmasti täynnä kotijoukkueen kannattajia. Tunnelma tulee olemaan kohdallaan ja tiedossa on varmasti erittäin tasainen kohtaaminen. Myös tällä kerralla ottelun tulee voittamaan se, joka tekee pienet asiat paremmin. Ei olisi lainkaan yllättävää, vaikka jälleen kerran JYP sekä KalPa pelaisivat vähämaalisen ottelun. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat mukavia valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas