JYP - Lukko Pronssiottelu 12.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2013
Jaa tämä...

Turhanpäiväistä läpsyttelyä vai huikea jäähyväisottelu?

 

Jyväskylässä juhlitaan tänään pronssia ja kiitetään Koskista.

Betssonin kautta mukaan JYPin pronssijuhliin! Uusille pelaajille 100€ bonus! >>>

Pronssiotteluita ei kovinkaan korkealle arvosteta urheiluihmisten keskuudessa, mutta jos lähdetään hyviä puoli tarkastelemaan, niin kyllähän tällainen tapahtuma antaa erinomaisen mahdollisuuden kiittää omaa joukkuetta kaudesta. Tänään Jyväskylässä haikeutta lisää myös Kalle Koskisen uran päättyminen.

JYP julkaisi eilen facebook-sivuillaan viestin, jonka sisältö ei jättänyt kylmäksi. Pääviestit olivat selkeät. Tänään tarkoituksena on ottaa pronssimitali ja kiittää Kalle Koskista. Konkari itse saapuu jäälle viimeisenä ja tarkoituksena on ottaa mies vastaan komealle yhteishuudolla. Lisäksi jokaiselle paikalle on jaettu läpsyttimet, joiden toisella puolella on numero 6 ja vain yksi sana: Kiitos. Pelillisesti illan ottelua on hieman vaikea lähteä arvioimaan, sillä kummallakin joukkueella on alla jo jonkin verran taukoa ja koska kyseessä on pronssiottelu, niin lähinnä on kyse siitä, että kumpi mitalin enemmän haluaa. JYP haluaa varmasti tarjota Koskiselle viimeisestä ottelustaan voiton ja pronssin kaupan päälle. Koskisen uran päätöksen varjoon on jäänyt myös pari muuta JYP-tarinan päätöstä. Jyrki Aho siirtyy Espoon Blu.. köh köh.. muihin tehtäviin illan koitoksen jälkeen. Jonne ”Monsterimonni/Teurastaja” Virtasen suunta sen sijaan saattaa olla Helsinki pronssiottelun jälkeen. Kyseiset herrat ansaitsevat suuret suosionosoitukset jyväskyläläisiltä.

Rauman Lukko saapui Jyväskylään jo eilen, joka varmasti pienoisen pelaamattomuuden jälkeen oli erinomainen ratkaisu. Ulkojäille RD tuskin raumalaisia tänään johdattaa, mutta varmasti löytyy latausta myös Lukon puolelta. Lukolla on myös muistissa vuoden 2011 pronssiottelu, jossa se pääsi juhlimaan juurikin Jyväskylässä tuota mitalia. Sanomattakin on selvää, että erityisesti vanhat JYP-vaikuttajat Dufvan ja Filip Riskan johdolla haluavat kuitata mitalit juuri Jyväskylässä tänäkin vuonna. Lukko on osoittanut pleijareiden aikana, että se pystyy haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Tänään nähdäänkin todennäköisesti erittäin kovaa päälle tuleva raumalaisryhmä.

JYP hoitaa matsin ja mitalit. Toivotaan mahdollisimman viihdyttävää kiekkoiltaa!

Veikkaussivut | Oskari Villanen