JYP - SaiPa 26.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

SaiPa Jyväskylän iltaan Hurrikaanin pyörteisiin.

JYP – SaiPa, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,10 | 3,60

 

 

Jyväskylässä JYP yrittää palata takaisin voittojen pariin, kun kotijoukkue saa vieraita Lappeenrannasta. Eilen SaiPa voitti JYPin Lappeenrannassa käydyssä ottelussa 4-1 maalein, joten JYP on kotonaan siinä tilanteessa, että nyt olisi pystyttävä voitto nappaamaan. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. Tänään pelataan samat ottelut kuin eilenkin, mutta sillä erotuksella, että eilen vierasjoukkueina pelanneet pelaavat tänään kotijoukkueina. Eilen ei jäänyt lainkaan epäselvyyttä paremmasta, sillä SaiPa ansaitsi Villen Kohon johdolla kolme pistettä. SaiPa on ollut Kisapuistossa mahtava, mutta samaa ei voida sanoa SaiPan vieraspelaamisesta. SaiPan puolustus on muutamassa edellisessä vierasottelussa vuotanut erittäin pahasti. Jussi Markkanen on SaiPan maalilla ollut alkukaudella kokonaisuudessaan erinomainen, mutta Bluesia sekä Ilvestä vastaan SaiPan maalivahtipelikään ei ollut lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla.

SaiPan hyvä keskialueen peli ei tullut varmasti JYPille yllätyksenä, mutta oikeastaan joka tapauksessa niin kiekollisena kuin kiekottomanakin SaiPa hallitsi kenttätapahtumia. JYPille jäi täksi illaksi paljon parannettavaa. Nyt kuitenkaan SaiPan tukena ei ole siispä Kisapuisto, joten lappeenrantalaiset joutuvat tänään täysin erilaiseen tilanteeseen kuin eilen. SaiPan edelliset vieraspelit ovat kertoneet sitä faktaa, että Kisapuistossa SaiPa on äärimmäisen hankalasti voitettavissa, mutta vieraissa homma ei toimimaan täysin samalla tavalla.

JYP on ollut SaiPan tavoin kotonaan erinomainen. JYP voitti viimeksi kotonaan huikeassa jännitysnäytelmässä erinomaisessa pelivireessä olevan Tapparan jatkoilla 3-2 maalein. Kaiken kaikkiaan JYP on voittanut neljä edellistä kotiotteluaan. JYP on ollut Jyväskylässä oikeastaan useamman viikon jossain määrin jopa lähes yhtä vakuuttava kuin SaiPa omissa kotiotteluissaan. Kotietu kääntää kelkkaa nyt siihen suuntaan, että pisteet jäävät tänään Jyväskylään. Kahteen edelliseen vierasotteluun SaiPalle ollaan tehty yksitoista maalia ja se on aivan liikaa lähtökohtaisesti JYPin vieraana.

Veikkaussivut | Tuomas