JYPin maalipyssy suuntaa Sveitsiin! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/08/2014
Jaa tämä...

JYPissä koko Liigauransa tahkonnut Ossi Louhivaara lähtee kokeilemaan siipiään Sveitsin pääsarjaan.

JYPin paidassa peräti 532 liigaottelua työstänyt Ossi Louhivaara suuntaa seuraavan kahden kauden ajaksi Sveitsin pääsarjajoukkue Lausannen riveihin. Näiden kahden kauden jälkeen Louhivaara kuitenkin palaa Jyväskylään vielä viiden sesongin ajaksi (2016-2021).

Louhivaara solmi tammikuussa JYPin kanssa jatkosopimuksen, jonka myötä tällainen, hivenen erikoisempi järjestely on mahdollinen.

– Ossin lähtö on meille iso menetys, mutta se lohduttaa, että kaudesta 2016-2017 eteenpäin hän pelaa jälleen JYP-paidassa. Nyt elämme maailmassa, joissa huippupelaajien sopimuksissa voi olla myös ulkomaaoptioita, joten tämä on mennyt reilussa hengessä sopimuksemme mukaisesti, JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni kommentoi seuran tiedotteessa.

Tämä kausi oli Louhivaaralle kymmenes perättäinen kausi JYPin väreissä. Hän onkin pelannut koko Liiga-uransa hurrikaanipaidassa. Otteluita 30-vuotiaalle hyökkääjälle on kertynyt Liigassa 532 ja tehoja 117+139=256.

Tällä kaudella Louhivaara oli JYPin paras maalintekijä 21 täysosumallaan.

– Kiitokset JYPille ja JYP-kannattajille. Takana on kymmenen hienoa vuotta JYP-perheessä. Nyt tuli hyvä mahdollisuus päästä kokemaan jääkiekkoelämyksiä muualla Euroopassa. Olen varma, että kahden vuoden päästä tulen energisenä takaisin menestyvään organisaatioon, Louhivaara puheli.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut