Neste Oil Rallyn ulosajoja - Katso videot! | Rallit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/05/2013
Jaa tämä...

Viikonloppuna nähtiin sarja hurjia ulosajoja Jyväskylässä.

Suomen MM-rallissa nähtiin tänäkin vuonna muutamia todella hurjia ulosajoja. Jyväskylän ralli on aina ollut tunnettu kovavauhtisena rallina, josta ei komeita hyppyjä ja vaarallisia tilanteita puutu. Toisinaan erityisesti kokemattomammat kuskit joutuvat toteamaan Keski-Suomen maaston erittäin haastavaksi kisaympäristöksi.

Robert Kubica vastasi ehkä tämän rallin onnekkaimmasta ulosajosta. Kubica kynti pitkin ojaa ja metsää jonkin matkaa, mutta pääsi vielä takaisin tielle ja jatkoi matkaansa. Mukaan tarttui muutama puu, mutta auto säästyi pahemmilta vaurioilta.

Katso Robert Kubican ulosajo tästä:

 

Aivan yhtä onnekas ei ollut Kris Meeke, joka pyöräytti autonsa isosti ympäri Ouninpohjan toisella pätkällä. Debyyttikisaansa ajanut Meeke ja kartturina toiminut Chris Patterson selvisivät tilanteesta säikähdyksellä, mutta auto meni tilanteessa käyttökelvottomaksi.

Katso Kris Meeken hurja ulosajo tästä:

 

Jyväskylän rallin ehkä pahimman näköisestä ulosajosta vastasi kuitenkin Murat Bostanci. Koukunmaan erikoiskokeella Bostanci pyöräytti autonsa useamman kerran putkeen katon kautta ympäri. Tässäkin tilanteessa oli kuitenkin onni myötä, eikä Bostancille tai tämän kartturille käynyt kuinkaan.

Katso Murat Bostancin ulosajo tästä:

 

Todellinen vaaratilanne nähtiin, kun Yazeed Al Rajhi menetti autonsa hallinan, ajautui pellolle ja osui siellä seisoneeseen ammattikuvaajaan. Kuin ihmeen kaupalla kyseiselle kuvaajallekkaan ei käynyt tilanteessa kuinkaan.

Katso vaaratilanne tästä:

 

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen