VIDEO: Kärppien tuleva päävalmentaja on selvillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/12/2015
Jaa tämä...

Oululaisseura on tiedottanut uuden päävalmentajansa nimen.

Kai Suikkanen on Oulun Kärppien tuleva päävalmentaja. Ouluun palaava Suikkanen aloittaa Kärppien peräsimessä kauden 2015–2016 jälkeen. Tuolloin oululaisten nykyinen päävalmentaja Lauri Marjamäki siirtyy Leijonien päävalmentajaksi.

– On hienoa palata kotiin. 11 ja puoli vuotta on ehtinyt kulua siitä, kun Oulun Kärpistä ja A-junioreiden valmennustiimistä lähdin. Palaan kaupunkiin, jossa olen kuitenkin 30 vuotta elämästäni asunut, joten tulen sanan varsinaisessa merkityksessä kotiin, Suikkanen kuvaili tuoreeltaan tuntemuksiaan päävalmentajan pestistään.

– Olemme puhuneet tästä vuosia, ja nyt meidän askelmerkkimme kohtasivat. Kärpät on minulle tuttu organisaatio: olen pelannut Oulussa ison osan urastani ja seurannut myös Kärppiä aina erittäin tarkkaan. Pääsen luotsaamaan joukkuetta, jonka valmentamisesta olen unelmoinut koko ikäni.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho uskoo Suikkasen olevan SM-liigaseuran näköinen valmentaja.

– Hyvä, että saamme jatkumoa meidän kärppätoimintaamme. Suikkanen on motivoitunut ja kärppämäinen valmentaja, joka on aikoinaan pelannut täällä ja tuntee organisaation hyvin. Kaitsu on varmasti innoissaan tästä haasteesta, Aho kommentoi.

Suikkanen on voittanut valmentajaurallaan mestaruuden sekä SM-liigassa että Mestiksessä. Hänet on palkittu SM-Liigan parhaalle valmentajalle myönnettävällä Kalevi Numminen -palkinnolla kauden 2009–2010 päätteeksi.

Katso videolta hieman esimakua Kärppien uudesta päävalmentajasta:

KHL:ssä pelataan maanantaina seitsemän ottelun mittainen kattaus. Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu käydään Jokereiden ja Salavat Ufan välillä. Tärkeänä huomiona ottelu käynnistyy vasta kello 19.00.

Myös NHL-kaukaloissa on tänään täysi meno päällä. Otteluita on mahdollista seurata suomalaisittain erinomaiseen katseluaikaan, sillä muun muuassa Boston Bruinsin ja Tampa Bay Lightningin välinen kohtaaminen käynnistyy kello 20.00.

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lähde: Kärppien tiedote

Lue myös:
KooKoo nappasi ison kalan!
NHL-blogi: Pulkkinen maalaili – Rinne nollasi!

nhl-pro-nordicbet