KalPa - HIFK 7.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Aiheuttaako KalPa pitkästä aikaa tappion hurjavireiselle HIFK:lle?

KalPa – HIFK, merkki 2, kerroin 2,30 Nordicbet
KalPa – HIFK ML, merkki 2, kerroin 1,82 Expekt

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,55 | 4,05 | 2,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa viidentenä oleva HIFK matkustaa Kuopioon KalPan vieraaksi. Tänään pelataan jääkiekon Liigassa täysi kierros yhtä ottelua lukuunottamatta. KalPa löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta kolmetoista. KalPa voitti edellisellä kierroksella Pelicansin tiukassa taistelussa 3-2 maalein, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle vain yhden voiton. Tänään KalPa joutuu hurjaan testiin, sillä HIFK on kulkenut maajoukkuetauon jälkeen voitosta voittoon. Kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle vaatimattomasti kahdeksan voittoa. Edellisellä kierroksella HIFK murskasi Ässät Porissa 1-5 numeroin.

HIFK:n tilanteeseen voidaan tällä hetkellä käyttää oikeastaan vain ylistyssanoja. Raimo Summanen on valmentajana Suomen parhaimmistoa, mutta koko joukkue on nostanut valtavasti omaa tasoaan maajoukkuetauon jälkeen. Ennen maajoukkuetaukoa HIFK:n pelaamisesta paistoi läpi hajuttomuus, mauttomuus, mielikuvituksettomuus ja kaikki muu sellainen – tällä hetkellä tilanne on täysin päinvastainen. HIFK on tässä vaiheessa kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa eikä tämän hetken KalPasta ole todennäköisesti aiheuttamaan vierasjoukkueelle tappiota. HIFK:ta vastaan maalinteko on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeaa, sillä viime aikoina jopa kahden maalin tekeminen HIFK:ta vastaan on joukkueelle kuin joukkueelle ollut suuren työn ja tuskan takana.

Tämä on sanottu täysin puolueettomasta näkökulmasta, mutta nyt KalPan kannattajien on syytä lähteä seuraamaan oman joukkueensa otteluita. KalPan pelejä on tällä kaudella seurannut aivan liian niukkamääräinen yleisö. KalPa on tuloksellisesti kotiotteluiden osalta erinomaisessa pelivireessä, joten kuopiolaiset nyt on aika herätä! HIFK sytyttää Kuopiossa aina, joten tiedossa tulee olemaan siinäkin mielessä jännittävä kohtaaminen. KalPa on löytämässä pikkuhiljaa täysin kadoksissa ollutta punaista lankaa, mutta HIFK tulee olemaan vielä tällä kerralla kotijoukkueelle liikaa. Ratkaisuvoimaa löytyy tällä hetkellä HIFK:n kokoonpanosta enemmän kuin laki sallii. Vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas