Kalpa - HPK 23.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Playoff-asetelmien hakua Kuopiossa.

 

Kalpa – HPK, Merkki 2, Kerroin 3.50 ComeOn!

Kuopion illassa kohtaavat kotiedusta taisteleva Kalpa ja kuuden joukkoon haluava HPK. Pistemenetyksiin ei kummallakaan ole varaa, joten äärimmäisen tiukka kamppailu todennäköisesti luvassa tänään Niiralan montussa.

Kalpan haaveet runkosarjan mestaruudesta taisivat kariutua, kun joukkue hävisi peräkkäin sekä Jokereille että JYPille. Joukkueella on kuitenkin edelleen mahdollisuus napata kotietu puolivälieriin, joten Kapasen klaanin luulisi taistelevan niin sanotusti viimeiseen mieheen. Miehiä kuopiolaisilta onkin pudonnut rosterista viime aikoina valitettavalla tahdilla. Jukka Voutilainen, Artturi Lehkonen, Juha Toivonen, Antti Halonen ja Juuso Riikola löytyvät kaikki Kalpan lasaretista. JYPiä vastaan oli myös erittäin lähellä, ettei joukkueen ykköspyssy Sakari Salminen olisi loukkaantunut Kalle Koskisen vouhottaessa miehen päälle, mutta onneksi ei Sakarille käynyt pahemmin. Listan ollessa näinkin pitkä ei ole ihme, että myös pelilliset esitykset ovat kärsineet.

HPK:lla olisi tänään täydellinen sauma iskeä kuopiolaisten sekaannuksen keskellä Kalpa pelaamaan säälipleijareita ja nousta itse kuuden joukkoon. Kerhokin on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista viime aikoina, mutta pelilliset esitykset ovat olleet selvästi savolaisisäntiä parempia. HPK:n maalin suulla Mika Järvinen oli erinomaisessa vireessä edellisellä vierailulla Kuopioon. Jos Järvinen operoi vastaavalla tasolla voi hyvinkin olla, että kolme pistettä suuntaavat tänään kohti Hämeenlinnaa.

Veikkaussivujen Noora Karmalle heittämän haasteen mukaisesti tarjoamme oikean lopputuloksen tulosveikkauksen muodossa. Kalpa – HPK, 2-3.

Veikkaussivut | Oskari