KalPa - Lukko 17.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Lukon heikko vieraspelaaminen Kuopiossa?

KalPa – Lukko, merkki 1, kerroin 
KalPa – Lukko ML, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,15 | 4,05 | 2,77 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kahdella pelipaikkakunnalla, Kuopiossa yhteen iskevät KalPa sekä Raumaan Lukko. Sarjataulukossa KalPa on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Lukko löytyy sijalta yksitoista. KalPa hävisi viimeksi Tampereella Ilvestä vastaan 4-2 maalein, mutta KalPa saa syyttää tappiosta vain itseään. KalPa lahjoitti muutaman maalin tamperelaisille täysin naurettavilla virheillä. KalPa on viimeistellyt edelliseen viiteen otteluun vain viisi maalia, joten KalPalla maalinteko on tällä hetkellä täysin tukossa. Nyt KalPalle tarjotaan hienoa mahdollisuutta palata takaisin voittojen pariin, sillä Lukko on edellisestä neljästä ottelustaan voittanut vain yhden ja viimeksi Lukko sai vain yhden maalin aikaan vierasottelussa Lappeenrannan SaiPaa vastaan.

KalPan tilanne on kieltämättä huolestuttava, sillä KalPa on hävinnyt viisi ottelua putkeen saamatta niistä mukaansa pistettäkään. Jossain määrin KalPan pelaaminen on äärimmäisen tehotonta, mutta tietenkin se alkaa jo vaikuttamaan itseluottamukseen, kun mistään paikoista kiekkoa ei saada vahingossakaan sisään. KalPalle on tuottanut ongelmia päästä kunnon maalintekopaikoille, mutta toisaalta kun niille on päästy, viimeistely on ollut heikkoa. Tänään kuitenkin tilanne saattaa muuttua, sillä Lukko on vieraissa esiintynyt surkeasti. Lukko on seitsemästä vierasottelustaan voittanut tasan yhden eikä sitä voida pitää mieltä ylistävänä suorituksena, että Lukko on vieraissa tehnyt kahdeksan maalia.

KalPa joutuu tähänkin otteluun edelleen ilman useita tärkeitä pelaajia. Sivussa KalPalta ovat esimerkiksi Antti Halonen, Marko Kauppinen sekä Jukka Voutilainen. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan vähämaalinen kohtaaminen. KalPan kotietu kääntää vaakaa kuitenkin ehdottomasti kotijoukkueen suuntaan. KalPalla olisi potentiaalia niin paljon parempaan. Lukko on erittäin hyvä vastustaja siinä mielessä, että surkeasti vieraissa esiintynyt raumaalaisryhmä ei vieraissa maaliin kiekkoa tunnu vahingossakaan saavan.

Veikkaussivut | Tuomas