KalPa - Pelicans 18.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Liitääkö Pelikaaniparvi vierasvoittoon Kuopiossa?

KalPa – Pelicans, merkki 2, kerroin 2,75 Bet365
KalPa – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 2,20 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,20 | 4,00 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään lauantain kunniaksi seitsemän ottelun kierros, Kuopiossa yhteen iskevät KalPa sekä Lahdesta vieraaksi saapuva Pelicans. Tammikuun tasauksen toiset kamppailut tulevat tarjoamaan paljon värikkäitä tapahtumia eivätkä KalPa sekä Pelicans tule tekemään todennäköisesti poikkeusta. KalPa sekä Pelicans kohtasivat ensimmäisen kerran eilen ja silloinhan Pelicans murskasi KalPan peräti 5-0 maalein! Tuosta ottelusta ei jäänyt kuopiolaisille käytännössä mitään käteen. Pelicans pystyi jo ensimmäisessä erässä viimeistelemään kolme maalia ja siinä vaiheessahan ottelu oltiin jo käytännössä ratkaistu lahtelaisten eduksi. Antti Ore ei ollut KalPan maalilla parhaimmillaan, mutta murskatappiosta ei yksin häntä voida syyttää.

Niin kauan kuin otteluita on pelaamatta selviytyä pudotuspeleihin on mahdollista, mutta Kuopiossa todennäköisesti oletettiin, että Pelicansia vastaan tiedossa olisi ”helpot” kuusi pistettä – totuus on kuitenkin toistaiseksi ollut jotain täysin muuta. KalPan pelaaminen on alkanut vaikuttamaan yhä enemmän köyhemmältä ja köyhemmältä. Joku saattaa ihmetellä, että mitä tuolla tarkoitetaan. Sitä tarkoitetaan sillä, että KalPalta on sivussa käytännössä puoli joukkuetta, kotijoukkue ei saa kiekkoa maaliin vahingossakaan sekä kolmanneksi kuopiolaisten maalivahtipelikään ei toimi. Luovuus on puuttunut kotijoukkueen tekemisestä. KalPaltahan sivussa muutenkin tästäkin ottelusta ovat esimerkiksi Luke Pither, Antti Halonen, Marko Kauppinen, Ossi Saarinen, Artturi Lehkonen sekä Heikki Liedes. Kotonaan KalPa on pelannut kaksikymmentä ottelua ja niistä kuopiolaiset ovat varsinaisella peliajalla saalistaneet kuusi voittoa. Yhtä surkeaa kotijoukkuetta Liigassa ei ole löytynytkään.

Pelicansin peliesitys eilen oli varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä erittäin hyvä. Samanlaisella peliesityksellä Pelicans tulee olemaan myös tänään erittäin vahvoilla. KalPahan ei saanut eilen käytännössä luotua lainkaan vaarallisia maalintekotilanteita. Ilman laadukkaita vetoja maalien tekeminen on suhteellisen vaikeaa. Jere Myllyniemi selvisi eilisestä ottelusta siispä todella helpolla. Lahdessa motivaatiotekijätkin alkavat olla vierasjoukkueen puolella, sillä KalPan tilanne alkaa olemaan käytännössä mahdoton. Pelicans lukeutuu edelleen KalPan päävastustajien joukkoon, mutta lähinnä Kuopiossa pelataan enään oman uskottavuuden puolesta. Kolmeen edelliseen otteluun Pelicans on viimeistellyt neljätoista maalia, joten ei ole todennäköisti väärin lähteä sanomaan, että maalinteko toimii ”aavistuksen” Lahdessa paremmalla tahdilla. Pelicansin sairaslistahan on muutenkin lyhyttä katsottavaa, joten siinäkin mielessä vierasvoitto on hyvä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas