VIDEO: "KalPa häviää jokaisen pelin" - Emil keltamustien kunniavieraaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/09/2016
Jaa tämä...

Jääkiekkofanien sydämiin itsensä muutama päivä sitten kyynelehtinyt 6 – vuotias Eemil pääse huomenna keskiviikkona tiputtamaan avauskiekon Data Group Areenalla pelattavassa Liigaottelussa Kalpa vastaan Pelicans.

Pikku Emil on armoton Kalpa-fani joka ei peittele tunteitaan. Hänen äitinsä Mari Seppälä latasi viime viikolla Facebookin-videon jossa Emil purkaa tunteitaan Kalpan hävittyä Lukolle. Poika itkee kamaran edessä sitä, kuinka ”Kalpa häviää jokaisen pelin.” Video päätyi aina KalPan toimistolle asti ihmeteltäväksi, ja joukkueen toimitusjohtaja Toni Saksman halusikin palkita tosi fanin perheineen. Perhe on kutsuttu huomiseen otteluun KalPan kunniavieraiksi, lisäksi he pääsevät tutustumaan pelaajien pukukoppiin ja kuten mainittua Emil saa tiputtaa ottelun avauskiekon.

Toimitusjohtaja Saksman paljasi Savon Sanomille, että Emilin tilitysvideota oli käytetty myös viime lauantaina joukkueen pukukopissa keltamustien herättelyyn ennen Kärpät-ottelua. ”Se oli muistutus, että meidän toiminnallamme on merkitystä. Se miten joukkue pelaa, on iso asia muillekin kuin vain meidän organisaatiolle”, Saksman kertoo.

Tässä vielä reilusti sosiaalisessa mediassa huomiota saanut Emilin ”avautuminen”.

Tänään meni tunteisiin 🙂 ei auttanut edes se yksi piste. Nyt äijät mieletön tsemppi päälle, tämä keltamusta sydän tarvitsee laastarin joka saadaan kun lauantaina voitatte 🙂

Julkaissut Mari Seppälä 4. helmikuuta 2016

Huomisillan Kalpa – Pelicans ottelu on molemmille joukkueille erityisen tärkeä joukkueiden taistellessa pääsystä kuuden parhaan joukkoon ja suoraan Playoff peleihin.

Lue myös:

VIDEO: Jalkapallotähtien parhaat yhteenotot

CHL – Finaaliennakko: Jääkö mestaruus Suomeen?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa