KalPa - SaiPa 12.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Maalit tiukassa SaiPan vieraillessa Kuopiossa.

KalPa – SaiPa, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
KalPa – SaiPa, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,10 | 2,95

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viidellä pelipaikkakunnalla, Kuopiossa yhteen iskevät KalPa sekä Lappeenrannan SaiPa. Molemmat joukkueet hävisivät eilen, sillä KalPa joutui toteamaan Jyväskylässä JYPin paremmakseen 1-0 maalein ja puolestaan SaiPa hävisi Kisapuistossa 2-4 numeroin Tapparalle. Maalien tekeminen on tällä hetkellä vaikeaa molemmille joukkueille, mutta sitä se on varsinkin KalPalle. KalPa on sinänsä ottelusta toiseen pelissä hyvin kiinni, mutta maalinteko on mahdoton käsite kotijoukkueelle. Eilenkään KalPa ei maaliakaan saanut aikaiseksi.

KalPan onneksi kotijoukkueella on laittaa maalinsuulle kaveri nimeltä Pekka Tuokkola. KalPalla on Liigan yksi kovakuntoisimmista maalivahdeista ja samallahan KalPalle on erittäin vaikeaa tehdä maaleja. KalPan puolustus on ollut huippuluokkaa, vaikka alakerta onkin kuopiolaisilla erittäin vajaamiehinen. KalPalla on ollut erittäin tiivistä viisikkopuolustamista ja myös tänään juuri sitä tarvitaan, sillä SaiPa on ollut erittäin agressiivisesti karvaava joukkue. SaiPaa ei voida aliarvioida ensimmäisessäkään ottelussa, vaikka SaiPan puolustus on paperilla heikkoa tasoa. Pekka Tirkkonen voi olla erittäin tyytyväinen lappeenrantalaisten erinomaiseen alkukauteen.

SaiPa on pystynyt alkukaudella voittamaan paljon otteluita maalin tai maksimissaan kahden maalin erolla. Tänäänkin maalit tulevat olemaan hyvin vähissä. SaiPalle ylivoimapelaaminen on tällä kaudella ollut erittäin hankalaa, joten KalPan hyvin toiminut alivoimapelaaminen on todennäköisesti tuottamassa vierasjoukkueelle ongelmia. Nelikko on ollut KalPalla alivoimapelaamisessa erittäin agressiivistä. KalPan merkittävät poissaolot johtavat siihen, että alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat hienoja valintoja vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas