KalPalle vahvistus hyökkäyspäähän!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 04/10/2015
Jaa tämä...

Kuopion KalPa tiedottaa verkkosivuillaan Jesse Mankisen siirtymisestä kuopiolaisten vahvuuteen.

KalPa on solminut Lappeenrannasta siirtyvän Jesse Mankisen kanssa kahden vuoden sopimuksen. Mankisen pelinumero KalPassa tulee olemaan 73.

Mankinen teki päättyneellä kaudella 24 pistettä. Koko urallaan SaiPan kasvatti on kerännyt 114 pistettä. Liigan lisäksi 23-vuotias hyökkääjä on pelannut Mestistä Jukureissa 15 ottelua tehoin 1+4.

– KalPa oli viime kaudella todella hyvin liikkuva, paljon kiekkoa hallitseva ja energinen joukkue jossa oli paljon nuoria pelaajia ja paljon intoa. Tykkäsin seurata KalPan pelaamista ja kun omat vahvuudet ovat hyvä liike, työteliäisyys ja oveluus niin tottakai se pelitapa houkutteli. Siellä pääsen pelaamaan vahvuuksillani, olen saanut hyvän kuvan Kuopiosta ja uskon, että se on hyvä paikka ottaa pelaajana seuraava steppi, kertoo Jesse Mankinen.

Kuopiossa ollaan uuteen hankintaan varmasti hyvin tyytyväisiä, sillä Mankinen on nuoreksi pelaajaksi jo varsin kokenut pelaaja, sillä seitsemän kautta Suomen korkeimmalla sarjatasolla on vahva näyttö. KalPalla on Mankinen mukaanluettuna 22 sopimuspelaajaa.

Lähde: KalPa.fi

Veikkaussivut | Tuomas

redbet-banner