Oletko vedonlyönnin ekspertti?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Betsson tarjoaa kahdelle parhaalle vedonlyöjälle matkan jääkiekon MM-kisoihin.

Todista vedonlyöntitaitosi Vedonlyönti ekspertti-kilpailussamme ja sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-matka jääkiekon MM-kisoihin!

Nauti jääkiekon MM-kisoista tyylillä. Majoitamme sinut luksushotelliin ja tulet saamaan liput valitsemaasi finaalivaiheen otteluun… Saat tilaisuuden seurata kuinka joukkueesi taistelee MM-kultamitallista!

Saa käsiisi VIP-matkamme rekisteröitymällä Vedonlyönti ekspertti-kilpailuun Betssonin sivuilla. Tavoiteltavissa on 2 VIP-matkaa jääkiekon MM-kisoihin ja palkintoja on tarjolla myös muille top 40pelaajille, joten osallistuminen kannattaa! Näet palkinnot Betssonin sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

 

Kuinka voin voittaa?

1. Rekisteröidy kilpailuumme Ilmoita vain käyttäjänimesi rekisteröitymis kenttään. Jos et ole vielä Betssonin asiakas, sinun tulee ensin avata uusi pelitili täällä.

2. Valitse ottelu, josta haluat lyödä vetoa Vedonlyönti ekspertti onuniikki urheiluvedonlyönti kilpailu, jossa ansaitset pisteitä jokaisella urheilupeleissämme tehdyllä VOITTAVALLA vedonlyönnillä. Mitä korkeammat kertoimet sitä enemmän pisteitä tulet ansaitsemaan!

Esimerkki:

– 10€ vedonlyönti 10.00 kertoimella = 2.5 pistettä.

– 10€ vedonlyönti 100.00 kertoimella = 250 pistettä! Ei hätää, vaikka et olisi hyvä matematiikassa – voit käyttää pistelaskuriamme saadaksesi selville kuinka monta pistettä sinulla on mahdollisuus ansaita.

3. Olet mukana kilpailussa! Ansaitse niin monta pistettä kuin mahdollista ja paranna sijoitustasi tuloslistallamme. Sijoitu lopullisissa tuloksissa top 40 pelaajan joukkoon ja tulet voittamaan yhden spesiaaleista palkinnoistamme…