Ivo Karlovic - Dustin Brown 1.1.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Kaksi syöttökonetta vastakkain Dohassa.

Ivo Karlovic – Dustin Brown, merkki 1, kerroin 1,70 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,70 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Dohasta, Kroatian Ivo Karlovic sekä Saksan Dustin Brown iskevät yhteen. Heti alkuun voidaan todeta sen verran, että tiedossa on kaksi tai kolme tiebreakiin menevää erää. Tässä ottelussa syötönmurtoja ei välttämättä tulla näkemään ensimmäistäkään kappaletta. Ivo Karlovic sekä Dustin Brown perustavat pelinsä vain ja ainoastaan erinomaiseen syöttötyöskentelyyn. Ivo Karlovic on pelaajista huomattavasti pidempi ja näin ollen kroatialaisen syöttö on asteen Dustin Brownin syöttöä laadukkaampaa. Ivo Karlovicin syötössä pallo pomppaa valtavan korkealle ja näin ollen kroatialainen tulee olemaan Dustin Brownia vastaan tiebreakeissa erittäin vahvoilla. Ivo Karlovic on siinä mielessä hieno pelaaja, että kroatialainen pelaa omilla vahvuuksillaan. On liikaa pelaajia, jotka yrittävät kentällä sellaisia asioita, joihin ei taidot riitä. Ivo Karlovic keskittyy omien syöttöjen pitämiseen eikä mihinkään muuhun.

Dustin Brown on joutunut pelaamaan Dohassa jo peräti neljä ottelua, sillä saksalainenhan karsi pääsystä Dohan pääsarjaan. Kolmessa karsintaottelussaan Dustin Brown ehti voittamaan esimerkiksi Florent Serran, joten ensimmäistäkään vaarallista pelaajaa saksalainen ei karsinnoissa joutunut kohtaamaan. Dustin Brown on näin ollen varmasti fyysisesti huomattavasti väsyneempi kuin Ivo Karlovic. Dustin Brown on itseasiassa pelannut muutaman kerran myös Helsingin IPP-Openissa, joten suomalaisillekin saksalainen on tuttu pelaaja. Dustin Brown on kierrellyt aikaisemmilla kausilla oikeastaan täysin Challenger -tason turnauksia. Dustin Brown on pystynyt Challenger -tason turnauksissa keräämään ajoittain hyvin menestystä, mutta saksalaisella ei kuitenkaan ATP-kiertueelle ole sentään periaatteessa mitään asiaa.

Ivo Karlovic voitti ensimmäisellä kierroksella Tomas Berdychin suoraan kahdessa erässä, joten kroatialainen on saanut uudelle kaudelle upean aloituksen! Ivo Karlovic syötti Tomas Berdychiä vastaan niin luotettavalla tasolla, että tsekkiläinen sortui lopulta paineiden alla. Ivo Karlovic lähtee näin ollen tähän otteluun täysin ansaitusti ennakkosuosikkina. Mielenkiintoinen pointtihan on myös siinä, että Ivo Karlovic on huippupelaajiakin vastaan pärjännyt usein hyvin. Esimerkiksi Tomas Berdychin on Ivo Karlovic ehtinyt kaatamaan lyhyen ajan sisään kahteen kertaan. Baselin turnauksen avauskierroksellahan Ivo Karlovic voitti syyskuussa tsekkiläisen kolmessa erässä. Ivo Karlovic ei ole pelillisesti millään tavalla Dustin Brownia edellä, mutta ei kroatialaisen tarvitsekaan olla. Luottoa löytyy ehdottomasti Ivo Karlovicin kohdalla niin paljon, että pelimerkiksi ykkösen irtoaa melkoisen mukavalla kertoimella.

Veikkaussivut | Tuomas