Kärpät hankki itselleen nipun uusia vahvistuksia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 04/03/2017
Jaa tämä...

Kärpät valmistelee jo ensi kauden joukkuetta

Liigassa pelataan kevään ratkaisupelejä, mutta kesälomille pudonneet joukkueet suunnittelevat jo kovaa vauhtia ensi kauden joukkueitaan. Yksi näistä seuroista on Oulun Kärpät, jonka kausi päättyi jo ennen aikojaan. Oulussa ei olla kuitenkaan jääty tuleen makaamaan, sillä Kärpät tiedotti hankkineensa jo nipun uusia pelaajia ensi kautta varten.

HIFK-hyökkääjä Jasse Ikonen nähdään tulevalla kaudella Kärppä-nutussa. 26-vuotias hyökkääjä pelaa HIFK:n kanssa välieriä, mutta ensi kaudella pelipaikka löytyy Oulusta. Ikonen nakutteli runkosarjassa 49 otteluun 13 tehopistettä.

Ikonen ei jäänyt tässä vaiheessa Kärppien ainoaksi hankinnaksi, sillä Kärpät ilmoitti samalla, että myös Charles Bertrand ja Otto Karvinen siirtyvät Ouluun. Ässissä kuluvalla kaudella kiekkoilleelta Bertrandilta odotetaan ennen kaikkea tehoja, kun taas Karvinen tuo sopivaa kovuutta oululaisten hyökkäyspäähän.

Ikonen, Bertrand ja Karvinen ovat tuttuja nimiä Liigaa seuraavalle yleisölle, mutta Kärpissä nähdään myös suomalaisille hieman tuntemattomampi nimi ensi kaudella, sillä joukkueessa tulee viilettämään ruotsalainen Nicklas Lasu, joka on pelannut urallaan 424 ottelua SHL:ssä. 27-vuotias Lasu on pelipaikaltaan keskushyökkääjä. Ruotsalainen on Frölunda Indiansin varakapteeni.

Liigan pudotuspelit jatkuvat tiistaina, kun Tappara ja HIFK aloittavat oman ottelusarjansa. Keskiviikkona on puolestaan luvassa KalPan ja JYPin välisen välieräsarjan avaus.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:

Leijonat saamassa NHL:stä kovan vahvistuksen MM-kisoihin
VIDEO: Los Angeles ja Vancouver pelaavat syksyllä Shanghaissa ja Pekingissä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa