Kärpät - HIFK 22.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Kärpät metsästämään yhdeksättä peräkkäistä voittoa.

Kärpät – HIFK, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,60 | 4,50 | 4,30 

 

 

Syksyllä illat sen kuin pimenevät, mutta tänäänkin kuudella pelipaikkakunnalla jäähallin valot syttyvät päälle, sillä jääkiekon Liigassa olisi tarjolla kuusi mielenkiintoista ottelua. Oulussa yhteen iskevät hurjassa vireessä oleva Kärpät sekä vieraaksi saapuva HIFK. Kärpät aloitti kauden vaisusti, mutta tällä hetkellä Kärpät on yhdessä Tapparan kanssa Liigan kuumimmat joukkueet. Kärpät on voittanut vaatimattomasti kahdeksan ottelua putkeen ja tällä hetkellä tosissaan Kärpät omaa hurjan itseluottamuksen. Edellisellä kierroksella JYP pystyi laittamaan Kärpille hyvin kapuloita rattaisiin, mutta ei sekään lopulta jyväskyläläisille riittänyt.

Materiaaliltaan Kärpät on Liigan kolmen parhaimman joukossa, joten ei ole varmasti kenellekään yllätys se, että Lauri Marjamäen ryhmä on mahtavassa pelivireessä. Jotain Kärppien tilanteesta kertoo jo pelkästään kotiotteluiden osalta se, että kolmeen edelliseen kotiotteluun Kärpät on viimeistellyt varsinaisella peliajalla kaksikymmentä maalia. Kärpäthän voitti kotonaan ennen JYP -ottelua Helsingin Jokerit uskomattomasti peräti 8-4 maalein. Kärpillä on jäälle laittaa mahtavia yksilöitä Juhamatti Aaltosen johdolla, joten mikäs siinä on kotijoukkueen voittoja napata.

HIFK ui tällä hetkellä jossain hyvin pohjalla. Vielä hetki sitten pystyi sanomaan sen, että HIFK olisi saanut peliään huomattavasti paremmaksi surkean alkukauden jälkeen, mutta nyt voidaan sanoa, että HIFK on jälleen täysin sekaisin. Viikonloppuna HIFK hävisi Tampereella Tapparan vieraana 6-2 maalein. Pahinta oli kuitenkin se, että edellisessä kotiottelussa HIFK hävisi rakkaalle paikallisvastustajalleen, Jokereille lopulta 2-4 numeroin. Kahteen edelliseen otteluun HIFK:n verkot ovat heiluneet kymmenen kertaa. Ei siis ole tarvinnut ihmetellä, että miksi HIFK ei ole voittoja pystynyt nappaamaan. HIFK on jo muutenkin valmiiksi altavastaajan asemassa Kärppien vieraana, mutta tilannetta ei auta se, että HIFK:n puolustus ei vakuuta pätkääkään. Saattaa jopa olla, että Kärpät latoo taululle rumatkin lukemat.

Veikkaussivut | Tuomas