kärpät-jyp-liiga-veikkaussivut

Liigan parhaat pistenikkarit vastakkain. Maalijuhla vai tiukka vääntö?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/06/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Lauantaina 7.10. Liigassa tarjolla iso ottelu kun kärkikamppailussa kohtaavat Oulussa Kärpät ja JYP. Kertoimet matsiin ovat aika lailla tasaiset ja pienimmät kertoimet otteluun ovat tulosvedossa tasurilukemille, joten tässäkö sitä sitten mennään jatkoille lauantain kunniaksi?

Ottelun pelaajistosta löytyy tämän hetken Liigan kovimmat pistepyssyt. Kärppien Julius Junttila (2+13), Charles Bertrand (8+5) ja puolustaja Miika Koivisto (3+9) ovat päässeet kauden 12 ottelussa varsin mukavaan vireeseen.

Juhliiko Kärpät taas voittoa?

Jypillä Jarkko Immonen (3+11), Juuso Puustinen (8+4) ja Antti Suomela (4+7) ovat ylittäneet tuon 10 pisteen rajan. JYPiltä on myös muita pelaaiia aivan tuossa tuntumassa, mutta tämä kuusikko on 10 parhaan pistenikkarin joukossa ennen perjantain otteluita.

Kohtaako Veini Vehviläinen entisen seuransa?

Molemmilta löytyy kaksi varsin pätevää kassaria. JYPin Eetu Laurikainen ja Juho Olkinuora ovat pelanneet aika lailla puoliksi pelit, jännityksellä odotellaan kumpi sitten pelaa Kärppiä vastaan. Kärppien Jussi Rynnäs ja Veini Vehviläinen ovat vaihdelleet Kärppien maalilla, molemmilla aika tarkkaan kaksi päästettyä maalia per peli. Kohtaako Vehviläinen Jypin, siinä olisi ainakin kova paikka.

Tulosvetoon tähän otteluun voi laittaa varsin tasaisia lukemia, tasoitusvedon kanssa kannattaa olla varovainen. Maalintekijävedosta ei välttämättä saa montaakaan napsua kohdilleen jos peli pysyy vähämaalisena pitkään.

Kauden ensimmäisessä ottelussa pelattiin näin:

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Newcastle - Arsenal 15.4.2018, kotijoukkue paremmassa kunnossa

Arsenal keskittyy Eurooppa-liigan voittamiseen, se on joukkueen paras mahdollisuus ensi kauden Mestareiden liigaan. Newcastle on ollut hyvä kotikentällä.

F1 Kiinan GP 15.4.2018, Vettel vei paalun Kimiltä sadasosilla

Vettel on vienyt kauden kaksi ensimmäistä kisaa. Shanghain radallekin Ferrarin ykkösmies lähtee paalupaikalta, Kimi Räikkösen vierestä.

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.