Kärpät - Lukko 3. Ottelu 17.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kumman hermot pitää?

Tasaisen sarjan tasainen loppuhuipennus! Betsson tarjoaa parhaimman ristin tähän matsiin.

Tasuri kiinni Betssonilta! Uusille pelaajille 100€:n bonari! >>>

Kärppien ja Lukon välinen sarja on ollut yllättävänkin tasainen. Olisikin ehkä pelin kannalta suotavaa, että nämä joukkueet saisivat tahkota pidemmän sarjan, jotta todellinen paremmuusjärjestys tulisi esiin. Säälipleijareiden raaka todellisuus on kuitenkin se, että sarja menee poikki tänään.

Kärppien peli on ailahdellut koko kevään. Joukkueen pelaamisen ilmentymä on maalivahti Johan Backlund, jonka otteet tässä sarjassa ovat olleet erittäin epätasaisia. Torstaina mies oli aivan yössä, mutta pelasi perjantaina jo paremman pelin. Tällaisilla peliesityksillä nousee seinä pystyyn Kärpille viimeistään puolivälierävaiheessa, jos joukkue sinne tänään pääsee. Kärpät myös tarvitsisivat ykköspyssyjensä Ivan Humlin ja J-P Haatajan tehoja huomattavasti nykyistä enemmän, jotta joukkue nousisi potentiaaliselle tasolleen.

Lukkoa on vaivannut sama ongelma kuin Kärppiä, ailahtelevaisuus. Joukkue pystyy parhaimmillaan pyörittämään peliä mielin määrin, mutta sitten jo seuraavassa erässä peli on aivan sekaisin. Raumalaisten pelaaminen myös nojaa aivan liikaa pelkästään Justin Azevedoon. Jos oululaiset saavat kyseisen herran pimennettyä, Lukko on todellisissa ongelmissa.

Sarja katkolla eikä voi todellakaan sanoa, kumpi olisi ennakkosuosikki illan otteluun. Lappuun risti ja jatkoajalla Lukko puolivälieriin.

Veikkaussivut | Oskari