Kärpät nappasi taitavan JYP-hyökkääjän riveihinsä! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kuva: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 16.6.2015

Oulun Kärpät tiedotti tänään tehneensä sopimuksen Juuso Ikosen kanssa. 20-vuotias hyökkääjä on tehtaillut Suomen mestarin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Blues-kasvatti siirtyy Ouluun Jyväskylästä, jossa Ikonen pelasi päättyneellä kaudella Liigassa yhteensä 62 ottelua tehoin 12+19=31.

Ikonen siirtyi toissakaudella suuren kohun saattelemana Bluesista Jyväskylään. Päättyneellä kaudella taitava pelimies väläytti parasta osaamistaan, ja Kärpät odottaakin saavansa hyökkääjästä parhaat tehot irti.

Nuori hyökkääjä siirtyy innoissaan voittavaan organisaatioon.

– Odotan innolla pääsyä Kärppiin. Koen, että Oulussa voin ottaa seuraavan askeleen pelaajana ja auttaa joukkuetta menestymään, hyökkääjä totesi Kärppien tiedotteessa.

Oululaisseuran johto tietää, mitä he saavat joukkueeseensa Ikosen hankinnan myötä.

– Hän on luisteluvoimainen ja kypsä pelaaja, joka voi pelata monessa roolissa. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on kasassa jo toistasataa liigapeliä, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.

Vaikka kiekkokausi on nyt taputeltu, on lätkäfaneilla silti jännitettävää, sillä edessä on vielä muun muassa NHL-kauden parhaan puolustajan ja tulokkaan valinnat.

Unibetin kertoimet Calder Memorial Trophy-ehdokkaille:

Gadreau, Johnny 1.40

Ekblad, Aaron 2.50

Stone Mark 7.50

Kertoimet James Norris Memorial Trophy-ehdokkaille:

Karlsson, Erik 1.20

Subban, P.K. 4.00

Doughty Drew, 10.00

Lue myös: Kolmen suomalaiskiekkoilijan NHL-kausi päättyi mestaruusjuhliin!

Chicago on mestari!