Kärpät - Tappara 23.4.2014 | Mestaruus katkolla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kärppien on onnistuttava kaivamaan tänään pakkovoitto.

Vihje lyhyesti

Kärpät ja Tappara kohtaavat viidennessä finaaliottelussa. Mestaruus on tänään ensimmäistä kertaa katkolla Tapparalle. Kotijoukkueen on pakko napata tänään voitto tai se saa ripustella pelin jälkeen kaulaansa hopeamitalit. Joukkueet ovat esittäneet viihdyttävää jääkiekkoa ja finaalisarjaa on ollut ilo seurata. Tänäänkin on luvassa varmasti huikea ottelu.

Tapparan peli on ollut finaalisarjassa loistavaa ja se on ollut Kärppiä röyhkeämpi joukkue. Tapparan kärkimiehet ovat onnistuneet paremmin kuin Kärppien tähtipelaajat, ja Juha Metsola on tällä hetkellä finaalisarjan paras maalivahti. Tappara pelaa loistavaa finaalisarjaa ja sen peli parantuu kokoajan. Kärpät lähti ottelusarjaan ennakkosuosikkina, mutta nyt on myönnettävä, että Tappara on yllättänyt näissä finaaleissa. Tamperelaisilla on tällä hetkellä selkeä yliote Kärpistä. Kirvesrinnat ovat pelanneet hyvin myös vieraissa ja helpolla kotijoukkue ei pääse tänäänkään.

Vihje: X2, kerroin 1.84 Bet365

 

 

Perustelut vihjeelle

Kärpät on haastavassa tilanteessa. Tänään nähdään katkaisiko Plihalin kyseenalainen osuma lopullisesti kärppälauman selkärangan. Joukkueen on voitettava Tappara kolme kertaa peräkkäin ja nykyisillä otteilla tämä kuulostaa mahdottomalta. Kotiyleisönsä edessä joukkueen on vielä löydettävä tekemiseensä lisää röyhkeyttä. Tappara on ollut tähän mennessä finaalisarjassa ”ilkeämpi” joukkue. On mielenkiintoista nähdä kumpi aloittaa tänään Kärppien maalilla. Suurella todennäköisyydellä maalinsuulle luistelee Jussi Rynnäs.

Tapparalla on katkon paikka Oulussa. Ottelusarjan katkaiseminen ei ole ikinä helppoa, puhumattakaan finaalisarjasta. Tamperelaiset ovat kuitenkin jo todistaneet kovuutensa ja sarja saattaa hyvinkin katketa tänään Raksilassa. Tappara voitti myös edellisen mestaruutensa Oulussa. Joukkueen ei tarvitse muuttaa oikeastaan mitään, sillä peli on ollut sen verran vakuuttavaa. Kirvesrintojen peli on kehittynyt kokoajan kevään edetessä ja enää puuttuu viimeinen silaus. Juha Metsola torjuu varmasti tänään Tapparan maalilla ja mies on osoittanut, että hän pystyy torjumaan joukkueelleen mestaruuden.

Ei tarvitse edes erikseen mainita, että luvassa on jälleen tiukka kamppailu. Kärpillä ei ole enää mitään hävittävää ja Tapparan on kestettävä kotijoukkueen alkurynnistys. Tappara on pystynyt lopulta kääntämän tiukat pelit edukseen ja mestaruus saattaa hyvinkin ratketa jo tänään. Jatkoaika ei olisi tänään suuri yllätys.

Vihje: X2, kerroin 1.84 Bet365

Veikkaussivut | Antti