liiga kärpät tps veikkaussivut

Liigan kärkikamppailu Oulu vastaan Turku. Kumpi vie?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 11/04/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Oulussa nähdään lauantaina iso kärkikamppailu jossa kovassa vireessä oleva Kärpät saa vieraaksi TPS:n. Tepsi ei ole Oulussa voittoa varsinaisella peliajalla juhlinut moneen vuoteen, eikä taida juhlia sitä tänäänkään?

TPS:n pitäisi jollain ilveellä saada Kärppien megaliekeissä oleva ykköskenttä kuriin. Julius Junttila ja Charles Bertrand ovat löytäneet toisensa kentällä todella mainiosti ja tulosta on syntynyt. Moni joukkue on kateellinen tuosta kemiasta, tässä parissa yhdistyy nyt huippuluokan syöttötaito ja maalintekotaito, jota harvalla liigapelaajalla edes löytyy.

TPS karavaani karauttaa Vaasasta Ouluun:

Julius Junttila valittiin myös maajoukkueeseen ensi viikonlopun Karjala-turnaukseen, on mielenkiintoista nähdä miten mies pärjää kansainvälisessä vauhdissa KHL-jyrien kanssa ja vastaan.

Jos Vaasan Sport on mittari, TPS häviää

TPS:n rasitteena niskassa on eilinen peli Vaasan Sportia vastaan. TPS hävisi ottelun niukasti 4-3 ja kun oululaiset pääsivät eilen lepäilemään, niin etu on tässä pelissä Kärpille. Kärppien edellinen peli on niin ikään Sportia vastaan ja vieläpä Vaasassa, joten tuon voittopelin perusteella Kärpät on ainakin tämän verran parempi ja isompi ennakkosuosikki tähän peliin.

Vedonlyöjälle ottelu tarjoaa jälleen mainiosti kohteita pelattavaksi ja molemmilta löytyy esimerkiksi potentiaalisia maalintekijöitä tähän peliin mukavasti. Viimeiset 10 ottelua paljastavat sen että ottelu voisi päättyä lukemiin 3,4 – 1,2,3 joten parhaimmillaan tässä lämminhenkisessä lauantaipelissä voisi saada aikaiseksi useampiakin maaleja. Tämä taas tietäisi hyvää etenkin maalintekijävetoon, jossa siis hyviä kertoimia tarjolla mm. Charles Bertrand ja Tomi Kallio –osastolla.

Kärppäkasvatit Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi klipissä, NHL kausi on alkanut hieman nihkeästi, mutta parempaa on varmasti tulossa.

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?