VIDEO: Suomalaishyökkääjä nostettiin farmista - NHL-debyytti tiedossa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Nuori suomalaishyökkääjä on nostettu AHL-jäiltä ylöspäin.

Jääkiekon NHL-seura Toronto Maple Leafs on nostanut viisi pelaajaa AHL-seurastaan ja yksi heistä on suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen. Hän liittyy Toronto Marliesin riveistä Toronto Maple Leafsin vahvuuteen William NylanderinNikita Soshnikovin, Zach Hymanin ja Ben Smithin kanssa.

Kapanen on esiintynyt tällä kaudella AHL-kaukaloissa, joissa nuorten maailmanmestaruuden tammikuussa ratkaissut pelaaja on pelannut 32 ottelua. Kamppailuissa Kapanen on viimeistellyt kahdeksan maalia ja yhteensä 22 tehopistettä.

Toronto Maple Leafs pelaa Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun he iskevät yhteen Tampa Bay Lightningin kanssa.

Kapasen pelaaminen Tampa Bay Lightningia vastaan on mahdollista, mutta ei varmaa. Joka tapauksessa ensimmäistä täyttä kauttaan Pohjois-Amerikassa pelaava kuopiolaiskasvatti ei ole pelannut NHL-kaukaloissa vielä otteluakaan.


Tänään pelataan KHL-jäillä huippumielenkiintoinen Jokereiden ja Torpedon viides kohtaaminen. Kamppailusta pääset lukemaan erinomaisen vihjeen tästä.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: Älytön kiekkomaali aiheutti hullut juhlat Pohjois-Amerikassa
VIDEO: Flyers-maalivahdilta yksi kauden komeimmista torjunnoista

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa