Kauhajoen Karhu - Kataja 21.12.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Päättyykö Katajan syöksykierre Kauhajoen vieraana?

Kauhajoen Karhu – Kataja, merkki 2, kerroin 1,90 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 1,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Kauhajoen Karhu sekä Joensuusta vieraaksi saapuva Kataja. Lähtökohtaisesti tiedossa on erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen pitkälti sen takia, koska Kataja on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Kataja on materiaaliltaan Korisliigan mestarisuosikeita kaudesta toiseen, mutta toisaalta vierasjoukkueen kannalta hyvä asia saattaa olla se, että kansainväliset ottelut ovat vierasjoukkueen kohdalta nyt takana päin. Kataja pelasi hollantilaisen Leidenin vieraana viimeisen kansainvälisen ottelun, joten nyt vierasjoukkue pystyy keskittymään Korisliigaan. Kataja on materiaaliltaan ehdottomasti Kauhajoen Karhua edellä sekä toisekseen Katajan valmennus on kaikilla mittareilla Suomen parhaimmistoa.

Kauhajoen Karhu on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta vastustajien taso on ollut surkeaa luokkaa. Kauhajoen Karhun otteluohjelma on viime aikoina ollut huomattavasti helpompi kuin Katajalla. Kolmeen edelliseen otteluun Kauhajoen Karhu on joutunut tai siis päässyt pelaamaan Lappeenrantaa, Korihaita sekä Korikobria vastaan. Kauhajoen Karhulta ei voittoputkesta oteta mitään missään tapauksessa pois, mutta niistä otteluista ei voida tehdä todellisuudessa minkäänlaisia johtopäätöksiä. Kauhajoen Karhu on kahdeksasta kotiottelustaan saalistanut kuusi voittoa, mutta viimeaikaiset vastustajat Kauhajoella ovat olleet Lappeenrannan sekä Korihaiden tasoisia joukkueita. Viiteen edelliseen kotiotteluun vain yhdessä Kauhajoen Karhu on pelannut oikeasti laadukasta joukkuetta vastaan – Nilan Bisons murskasikin Kauhajoen Karhun täydellisesti 55-70 numeroin.

Katajalla on ollut viime kierroksien aikana lukuisia loukkaantumisia, sillä esimerkiksi Pyrintöä vastaan joensuulaiset saivat käyttöönsä yhdeksän pelaajaa. Katajan kannalta kuitenkin jossain määrin hieno asia on tosissaan se, että kansainväliset ottelut ovat toistaiseksi vierasjoukkueen kohdalla historiaa. Esimerkiksi Pyrintöä vastaan sivussa Katajalta olivat muun muuassa Sami Lehtoranta, Jesse Niemi sekä Antti Kanervo. Katajan kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen lopullista pelipäätöstä. Katajan viisikko tulee joka tapauksessa olemaan äärimmäisen laadukas. Katajan otteluohjelma on ollut äärimmäisen haastava, joten tappioputkesta ei voida vierasjoukkueen kohdalla tehdä suurta johtopäätöstä. Kataja upottaa heittonsa erittäin tarkasti ja näin ollen vierasjoukkueen pallonmenetykset ovat ottelua kohden vähissä. Kyllähän Kataja on syytä asettaa vieraissakin suosikin asemaan.

Veikkaussivut | Tuomas