Kauhajoki - Pyrintö 20.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Pyrintö metsästämään varastettua kotietua takaisin.

Kauhajoki – Pyrintö, merkki 2, kerroin 
Kauhajoki – Pyrintö (+5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 2,55 

Korisliigaa, huippumielenkiintoisessa jännitysnäytelmässä Kauhajoen Karhu isännöi Tampereen Pyrintöä. Kyseessä on joukkueiden neljäs kohtaaminen. Kauhajoen Karhu varasti viimeksi kotiedun itselleen nappaamalla voiton Tampereelta. Pyrintö lähti ottelupariin suosikkina ja kerroinasettelu tässä kohteessa vaikuttaa oudolta. Kauhajoki on pelannut toki loistavasti tässä puolivälieräsarjassa, mutta edes kotonaan en osaa arvostaa Kauhajokea näin suureksi suosikiksi.

Pyrinnön materiaali on kaudesta toiseen Korisliigan parhaimmistoa ja edelleen Pyrintö omaa loistavat mahdollisuudet jatkoon tästä ottelusarjasta! Kieltämättä viimeksi Pyrinnölle tappio kotonaan oli suuri takaisku, mutta nyt on käännettävä katseet tähän otteluun. Pyrintö sai viimeksi otteluun surkean alun, mutta se ei tappiota selitä, sillä Pyrintö nousi puoliajalle aina tasoihin asti.

Pyrinnön nostaisin henkilökohtaisesti sanottuna tässä tapauksessa erinomaiseksi pelivaihtoehdoksi, sillä materiaalin puolesta Pyrintö tulee olemaan vahvoilla! Ottelupari on ollut erittäin tasainen ja jokainen ottelukin on ollut. Ainoastaan viimeksi Kauhajoella kotijoukkue nappasi kolmentoista pisteen voiton. Tämä ottelu tulee olemaan erittäin merkittävä koko otteluparin tulevaisuuden kannalta.

Veikkaussivut | Tuomas