Kauhajoki - Pyrintö 23.3.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Pyrintö matkustaa Korisliigan kärkiottelussa Kauhajoelle.

Kauhajoki – Pyrintö, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,90 | 1,80 

Korisliigaa, illan tv-ottelussa Kauhajoki isännöi Pyrintöä. Ottelu esitetään suorana UrhoTV:llä ja ottelu kannattaakin ehdottomasti katsoa, mikäli kanava vain valikoimasta löytyy. Lähtökohdat otteluun ovatkin jännittävät. Kyseessä on kahden laadukkaan joukkueen kohtaaminen. Kauhajoella laatua riittää, mutta valitettavasti Karhu on tälläkin kaudella pelannut erittäin epätasaisesti. Vastaan asettuu nyt huippujoukkue, sillä Pyrintö on kaudesta toiseen Korisliigan parhaimmistoa ja vaikka viimeksi vieraissa tappio tulikin Nilan Bisonsia vastaan, nyt tiedossa on helpompi ottelu.

Kauhajoki pystyy parhaimmillaan voittamaan kenet tahansa tässä liigassa, mutta viimeksi Kauhajoki oli surkea ottelussa Kouvoja vastaan. Kouvot pelasi ottelussa kuudella pelaajalla, mutta silti Kauhajoki ei saanut ottelussa mitään aikaan. Karhulla on ollut loukkaantumisia ja joukkueen pelaajiston terveys kannattaakin tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä.

Pyrintö on tällä hetkellä neljäntenä, joten mikäli joukkue tänään voittaa, Kauhajoki tuskin tulee nousemaan enää uhkaamaan vierailijoita. Viidentenä sarjataulukossa oleva Karhu on lisäksi pelannut muutaman ottelun enemmän. Kauhajoki on erittäin yllätysvalmis, mutta ei kotijoukkuetta tässä suosikiksi saa. Pyrintö on mielestäni suosikki tähän otteluun.

Veikkaussivut | Tuomas