MM-ennakko, sijat 15-16: Kazakstan hyppää MM-jäälle Raimo Helmisen opastuksella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/07/2014
Jaa tämä...

Täksi vuodeksi takaisin A-sarjaan nousseet Kazakstan ja Italia ovat jälleen kerran suurten haasteiden edessä.

15. Kazakstan

Kazakstan lähtee A-sarjan MM-kisoihin suomalaisten kannalta erittäin mielenkiintoisista asetelmista. Joukkue pyrkii nimittäin välttämään tippumisen 1. divisioonaan Ari-Pekka Selinin ja Leijona-legenda Raimo Helmisen johdolla. 

Katso Kazakstanin MM-kokoonpano ja joukkue-esittely tästä!

Kazakstanin mielenkiintoisin pelaaja: Nik Antropov

Lähes 800 NHL-ottelua tahkonnut Nik Antropov kuuluu Kazakstanin jääkiekkoilun kaikkien aikojen suurimpien tähtien joukkoon. Lähes 2-metrinen ja reippaasti yli 100-kiloinen Antropov on kaukalossa omimmillaan fyysisessä pelaamisessa. Painavien taklausten ohella mörssirihyökkääjä kykenee kuitenkin myös tehtailemaan mukavasti tehopisteitä.

Myös maalivahtina toimiminen on Antropoville tuttua puuhaa, sillä päättyneellä KHL-kaudella herra saattoi hyvinkin poimia tilillen koko sesongin upeimman torjunnan!

16. Italia

Kazakstanin ohella myös Italia nousi takaisin A-sarjaan tälle vuodelle. Maan matka käynee ilman suurempia yllätyksiä kuitenkin takaisin 1. divisioonaan, sillä joukkue on materiaaliltaan eittämättä kisojen heikoin.

Katso Italian MM-kokoonpano ja joukkue-esittely tästä!

Italian mielenkiintoisin pelaaja: Thomas Larkin

Columbus Blue Jacketsin viitoskiepin varaus vuodelta 2009 tunnetaan kovista otteistaan. Eikä ihme, onhan tälläkin herralla mittaa lähes lähes kaksi metriä. Larkin hyppäsi viime vuonna ammattilaiskentille yliopistosarjasta ja hän on saanut kahden viime kauden aikana vyölleen 25 AHL- ja 33 ECHL-ottelua. Näissä otteluissa 23-vuotias pakki on kerännyt yhteensä 110 rangaistusminuuttia.

Tässä Larkinin tyylinäytteitä Amerikan mantereelta

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut