AK Bars Kazan - Avangard Omsk 15.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Avangard Omsk haastaa KHL:n huippuottelussa Kazanin.

AK Bars Kazan – Avangard Omsk, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,06 | 4,25 | 2,90 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät AK Bars Kazan sekä vieraaksi saapuva Avangard Omsk. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä pelanneet neljä ottelua. Materiaaliltaan molemmat joukkueet ovat äärimmäisen laadukkaita ja lukeutuvatkin ehdottomasti KHL:n parhaimmistoon. Alkukauden aikana AK Bars Kazan on ehtinyt nappaamaan seitsemän pistettä, kun taas Avangard Omsk on saalistanut kahdeksan pistettä. Mielenkiintoinen tilasto on siinä, että molemmat joukkueet ovat maalinteossa heti onnistuneet alkukaudella erinomaisesti. Esimerkiksi Avangard Omsk on neljään otteluun tehnyt erinomaisesti neljätoista maalia.

AK Bars Kazan on pelannut jo kolme ottelua kotonaan ja pelannutkin erittäin runsasmaalisia otteluita! AK Bars Kazan on ehtinyt kotonaan voittaa jo esimerkiksi Salavat UFAn 4-3 maalein erittäin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen. AK Bars Kazanin osalta hienoa on ehdottomasti se, että laajuutta maalintekorintamalla kotijoukkueella on riittänyt. Esimerkiksi Magnitogorskia vastaan pelatussa ottelussa edellisellä kierroksella kotijoukkueen maaleista vastasi joka kerralla eri pelaaja.

Näissä huippuottelussa usein maaleja nähdään ja tuskinpa tämäkään ottelu tulee tekemään poikkeusta. Avangard Omsk on tähän mennessä ollut alkukauden runsasmaalisimpia joukkueita, joten on syytä olettaa, että maaleja tullaan näkemään molemmissa päissä myös tänään. Napataan ehdottomasti yli 5,5 maalia mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas