Khimky - Besiktas 22.2.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jääkö Besiktas täysin jyrän alle Moskovassa?

Khimky – Besiktas, merkki 2, kerroin 
Khimky – Besiktas (+13,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 1,08 | 10,34 

Koripallon Euroliigaa, suomalaisittain mielenkiintoisessa ottelussa Khimky isännöi vieraaksi saapuvaa Besiktasia. Ottelussa on vain yksi suuri suosikki ja se on Khimky, sillä Khimkyllä pistetarve on valtava. Khimkyn kotietu vain nostaa venäläisjoukkueen osakkeita ottelussa ja lisäksihän Besiktasilla ei ole mahdollisuuksia jatkoon. Tästä kaikesta huolimatta kerroinasettelu on täysin käsittämättömästi näin jyrkästi Khimkyn suuntaan. Khimky tulee kohtaamaan joukkueen, joka pelaa ilman panosta, mutta eihän se tarkoita lainkaan, että Besiktas tulisi helpolla mitään antamaan. Besiktasin peli ei ole Euroliigassa toiminut, mutta varmasti näyttöhaluinen Besiktas on siltikin.

Besiktas taisteli viimeksi hienosti Euroliigan ottelussa Fenerbahcea vastaan häviten kuudella pisteellä 78-72 numeroin. Ottelun loppu oli Besiktasilta erittäin huono, sillä tauollehan siirryttiin jopa selkeässä Besiktasin johtoasemassa.

Ottelussa kaikki paineet ovat Khimkylla! Missään tapauksessa Khimkyllä ei olisi varaa ottelua hävitä, sillä vain neljä parasta etenee lohkosta jatkoon. Tällä hetkellä neljässä voitossa ovat Caja Laboral, Olympiakos sekä juuri Khimky. Besiktas ei missään tapauksessa ole näin selkeä altavastaaja. Khimky omaa paljon asioita, jotka tekevät siitä suuren suosikin, mutta Euroliigassa tasoerot eivät ole tälläistä luokkaa. Besiktas tuskin haluaa jäädä ilman ainuttakaan voittoa.

Veikkaussivut | Tuomas