MTV: KHL-Jokereille ruma taloudellinen tulos avauskaudelta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ruma tappio

MTV Sport uutisoi, että toista KHL-kauttaan pelaava Helsingin Jokerit jäi ensimmäisestä kaudesta pahasti taloudellisesti tappiolle. Jokerit Hockey Club Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kohonen myönsi isot tappiot MTV:n haastattelussa.

– Iso se laskennallinen tappio tulee olemaan. Miljoonissa euroissa tappio lasketaan. Tarkkaa tappion suuruutta emme vielä tiedä, Kohonen myönsi.

MTV:n tietojen mukaan seuran taustayhtiö saattaa tehdä jopa 13 miljoonan euron tappiot. Kohonen kuitenkin toppuutteli huhuja ainakin vielä tässä vaiheessa.

– Ei kai se ihan noin iso ole. Kuka tuollaista voi puhua, kun asiat ovat kesken, Kohonen hämmästeli.

Huhtikuussa väriteltiin totuutta

Harry Harkimo omistaa joukkueen taustayhtiöstä yli puolet, ja mies vakuuttikin vielä huhtikuussa YLE:lle, että tappiot jäävät varsin pieniksi. Vielä silloin julkisuuteen ei puhuttu mitään miljoonatappioista.

Onneksi huono taloudellinen tilanne ei ole heijastunut joukkueen suorittamiseen kaukalossa. Jokerit pelasi lähtökohtiin nähden loistavan avauskauden KHL:ssä, ja joukkue on tällä hetkellä kymmenen pelatun ottelun jälkeen mukana KHL:n kärkitaistossa.

Toivottavasti meno kaukalossa jatkuu samanlaisena kuin nytkin ikävistä taloudellisista uutisista huolimatta.

Liiga jatkuu jälleen keskiviikkona! Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: Veskarille maistui olut kesken pelin!
VIDEO: Tässäkö NHL:n komein maski?