KHL:ssa tahkottiin jäätävä maratonottelu - kesto yli viisi tuntia! | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Lev Praha ja Donbass Donetsk työstivät perjantaista välierämatsiaan yli kahden ottelun verran.

Lev Praha ja Donbass Donetsk tekivät perjantai-iltana KHL-historiaa, kun joukkueet eivät saaneet pudotuspelien välieräotteluaan päätökseen. Kamppailuun saatiin loppu vasta neljännessä jatkoerässä, kun hyökkääjä Andrei Konev ratkaisi taiston Donbassille 4-3-osumallaan.

Ratkaisumaali syntyi ajassa 126:14, joten ottelu kesti siis yli kahden normaalin ottelun verran. Itse ottelutapahtuma venyi yli viisituntiseksi spektaakkeliksi.

Suomalaiskiekkoilijoista kovimmat peliminuutit urakoi Donbass-hyökkääjä Petteri Wirtanen 46:30 lukemallaan. Hänen joukkuekaverinsa Teemu Laine kellotti 38.05 ja Tuomas Kiiskinen pelasi 44.31.

– Jalat ovat aivan hynnisillä nyt. Noin pitkässä ottelussa tuntui jo että flyygeliä raahattiin selässä muutama erä. Muutama jatkoerä vielä menee, että jaksaa pelata, mutta jossain kohtaa pää ei vain pysy enää mukana. Siinä jo pelaajat ja tuomaritkin naureskelivat toisilleen, että eikö tämä koskaan lopu, kommentoi Laine Urheilusanomille.

Kari Jalosen luotsaaman Lev-ryhmän suomalaisista esillä olivat maalillaan 45 torjuntaa kerännyt Petri Vehanen sekä lähes 38 minuuttia pelannut puolustaja Mikko Mäenpää.

Donbassin ja Levin välinen ottelusarja on nyt tasatilanteessa 1-1. Donbass pelaa kotiottelunsa Slovakian Bratislavassa Ukrainan kriisin vuoksi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut