Kiinalaisomistukseen siirtynyt Seria A -seura Valioliiga-tähden perässä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/09/2016
Jaa tämä...

Perinteikäs italiainen suurseura AC Milan on rämpinyt maan pääsarjan Seria A:n pohjamudissa viimeiset kolme kautta. Seura on sijoittunut viime kausina sijoille 7, 8 ja 10, jonka vuoksi entisellä Mestarien liigan voittajalla ei ollut vähään aikaan asiaa edes Eurooppa-liigan otteluihin. Nyt kaikkeen on tulossa kuitenkin muutos, mikäli uskomme seuran uusia varakkaita kiinalaisomistajia.

Uudet omistajat haluavat palauttaa i Rossonerien kunnian päivät ja he aikovatkin ampua tulevassa siirtoikkunassa kovilla panoksilla. Kiinalaissijoittajat ovat nimittäin ilmoittaneet pääkohteekseen Englannin Valioliigassa mukavasti maaleja paukutelleen Harry Kanen. Tottenham Hotspursin ja Englannin maajoukkueen avauksen vakiokasvo on viimeistellyt kahden viimeisen kauden aikana 59 maalia Valioliigassa. Kiinalaiset uskovatkin, että Kane huippupelaajana auttaisi joukkuetta menestykseen sekä houkuttelisi mukaan myös muita kovia nimiä liittymään puna-mustiin.

Kanen kauppasumma on melko suolainen 95 miljoonaa euroa, eikä Lontoossa hevillä päästetä irti heidän kultakimpaleestaan. Huhujen mukaan myös Napoli olisi kiinnostunut Kanen hankinnasta, koska seuran taskussa polttelevat lähes 100 miljoonaa euroa jotka seura sai myytyään Gonzalo Higuanin kilpailijalleen Juventukselle.

Lue myös:

JUVENTUS-LEIRISTÄ KOVIA SYYTÖKSI MANU:N MATKANNUTTA TÄHTEÄ KOHTAAN

VIDEO: LA GALAXYN TÄHTIPELAAJA RATKAISI KOTIVOITON UPEALLA OSUMALLA

 

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa