Kings otti avausvoiton sarjassa Blackhawkseja vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/05/2013
Jaa tämä...

Los Angeles Kings jatkoi vakuuttavia otteita kotikaukalossaan.

Blackhawks piti oman syöttövuoronsa ja vakuuttavasti aloitti myös Kings, jos näin tennistermejä lainataan. Kings kavensi ottelusarjan viime yönä lukemiin 1-2 voittamalla kotonaan Chicago Blackhawksin 3-1 lukemin. Kings on nyt voittanut kaikki kahdeksan kotonaan pelaamaa playoff-ottelua tänä keväänä. Vieraissa joukkue on sensijaan voittanut vain yhden pelatusta kahdeksasta ottelusta.

Kings sai otteluun vahvan startin, kun vain noin kolmen minuutin pelin jälkeen Justin Williams vei kotijoukkueen johtoon. Ensimmäisessä erässä Kings ei uudestaan saanut kiekkoa tolppaa lähemmäksi Blackhawksin maalia. 

Kingsin toinen maali nähtiin toisen erän alkupuoliskolla. Hieman onnekkaassa tilanteessa Kings puolustaja Slava Voynovin maila hajosi laukauksen yhteydessä, mutta kiekko painui silti Blackhawksin maaliin. Chicagon kavennus nähtiin vain noin puoli minuuttia ennen toista erätaukoa. Bryan Bickell sai kiekon, kiersi Kingsin maalin ja laittoi vanhanaikaisella sisään.

Kolmannessa erässä Blackhawks haki raivokkaasti tasoitusta, mutta muutamista erinomaisista paikoista huolimatta kiekko ei löytänyt tietään Kingsin maaliin. Kingsin voiton sinetöi tyhjään maaliin Dwight King.

Katso ottelun huippuhetket tästä (nhl.com)!

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen