Kisojen suurin yllätys: Ranska kaatoi Venäjän! Katso kooste!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/10/2013
Jaa tämä...

Kisojen ehkä suurin ennakkosuosikki Venäjä hävisi eilen Ranskalle. Kyllä, luit oikein.

 

Jääkiekko on ihmeellinen laji. Toisinaan tapahtuu asioita, joiden ei vain yksinkertaisesti pitäisi olla mahdollista. Eilen nähtiin juuri tällainen tapahtuma.

MM-kisojen lilliputtimaa Ranska kohtasi Helsingin alkulohkossa suuren ja mahtavan Venäjän. Alkuasetelmaa ei sen enempää tarvitse edes perata. Venäjän olisi pitänyt kaiken järjen ja järjettömän mukaan olla täysin ylivoimainen. Venäjän kannalta valitettavaa vain on, että tämä on usein vaikein mahdollinen asetelma lähteä otteluun.

Ranska pelasi koko ottelun pirteästi eikä missään vaiheessa vetäytynyt niin sanotusti kuoreensa. Venäjä kuitenkin meni 1-0 johtoon toisessa erässä Aleksander Perezhogin maalilla. Ranska ei kuitenkaan häkeltynyt tästä vaan alkoi rohkeasti painostaa kohti Venäjän maalia. Tämä palkittiin, kun Damien Fleury toi Ranskan tasoihin. Ranska ei kuitenkaan tyytynyt vielä tähän vaan hetkeä myöhemmin Antoine Roussel fransmannit johtoon.

Kolmanteen erään lähdettiin Ranskan johdossa ja selvää oli, että Venäjä tulee raivolla päälle. Maalinteko kuitenkin tökki punakoneella ja maalittoman kolmannen erän jälkeen Ranska oli voittanut sensaatiomaisesti Venäjän.

Katso kooste kisojen suurimmasta yllätyksestä tästä:

 

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen