VIDEO: Liverpoolin uusi päävalmentaja on selvillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/08/2015
Jaa tämä...

Liverpoolin uudeksi päävalmentajaksi on nimetty odotettu henkilö.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Liverpool on pestannut uudeksi päävalmentajakseen saksalaisen Jürgen Kloppin. Liverpoolin ja Kloppin sopimus on kolmivuotinen.

Liverpoolin ja Kloppin välistä sopimusta ei olla vielä julkistettu, mutta torstaina esimerkiksi BBC ja The Guardian uutisoivat, että Liverpool on solminut saksalaiskäskijän kanssa sopimuksen.

Klopp yhdistettiin Liverpooliin jo viime kaudella, joten valintaa voidaan pitää varsin odotettuna.

Liverpool antoi potkut edelliselle päävalmentajalleen Brendan Rodgersille viime sunnuntaina. Sen jälkeen Kloppia on pidetty ykkössuosikkina punaisten uudeksi käskijäksi.

Liverpool on aloittanut kautensa Valioliigassa heikosti. Joukkue on kahdeksan kierroksen jälkeen sarjassa kymmenentenä.

Klopp on ollut sivussa jalkapallotoiminnasta sen jälkeen, kun hänen seitsemän vuotta kestänyt pestinsä Saksan Bundesliigassa Dortmundin päävalmentajana päättyi viime toukokuussa.

Dortmundissa Klopp voitti Saksan mestaruuden kahdesti. Mestarien liigassa hän luotsasi Dortmundin parhaimmillaan toiseksi vuonna 2013.

Jalkapallomaailmassa pelataan seuraavaksi EM-karsintojen viimeisiä otteluita. Sinivalkoisten kannalta suuri mielenkiinto kohdistuu Romanian ja Suomen väliseen otteluun. Alunperin kamppailu oli tarkoitus pelata tyhjille katsomoille, mutta asiaan on tullut viime päivinä muutos.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-karsintaotteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lähde: BBC, The Guardian

Lue myös:
Veikkausliigaseura antoi päävalmentajalleen potkut!
Haluatko lähteä VIP-matkalle El Clasicoon?