Philipp Kohlscreiber - Rafael Nadal 2.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Philipp Kohlscreiber jättiyllätyksen Pekingissä?

Philipp Kohlscreiber – Rafael Nadal, merkki yli 18,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 11,00 | 1,05 

 

 

ATP-tennistä Pekingistä, Saksan Philipp Kohlscreiber saa vastaansa illan päättävässä ottelussa Espanjan Rafael Nadalin. Ensimmäisellä kierroksella Philipp Kohlscreiber nappasi jatkopaikan Albert Montanesia vastaan 2-1 numeroin. Rafael Nadal ei puolestaan omassa ottelussaan antanut mahdollisuuksia Santiago Giraldolle. Lähtökohtaisesti Philipp Kohlscreiber on erittäin monipuolinen pelaaja, joten saksalainen omaa täysin erilaiset mahdollisuudet Rafael Nadalin haastamiseen kuin Santiago Giraldo. Philipp Kohlscreiber on äärimmäisen taitava pelaaja ja samallahan Philipp Kohlscreiber omaa erinomaisen yhden käden rystyn. Rafael Nadal itseasiassa oli erittäin tiukoilla Philipp Kohlscreiberia vastaan US Openissa joitain viikkoja sitten. Rafael Nadal nappasi voiton kyseisessä ottelussa 1-3 numeroin, mutta Philipp Kohlscreiber jätti itsestään erittäin hyvän kuvan.

Philipp Kohlscreiber ei ole koskaan ollut Rafael Nadalille helppo vastustaja, sillä Philipp Kohlscreiber on laittanut useammankin kerran Rafael Nadalin todella tiukille! Philipp Kohlscreiber voitti vuosi sitten Hallessa nurmiturnauksen ottelussa juuri Rafael Nadalin ja lisäksi kovilla kentillä esimerkiksi Dohassa sekä Torontossa saksalainen on pystynyt laittamaan loistavasti kapuloita rattaisiin. Varsinkin voittoa Hallessa voidaan pitää erittäin vakuuttavana suorituksena saksalaisen kohdalla.

Lähtökohtaisesti Rafael Nadal on turnauksen suurin voittajasuosikki yhdessä Novak Djokovicin kanssa, sehän on täysin itsestäänselvyyttä. Rafael Nadal ei kuitenkaan ole juurikaan pelannut US Openin jälkeen. Philipp Kohlscreiber loukkasi hieman itseään Metzin turnauksessa viime kuussa, mutta on jälleen tehnyt paluun ammattilaiskiertueelle. Rafael Nadal on tietenkin suursuosikki, mutta tuskin nappaa voittoa murskalukemin.

Veikkaussivut | Tuomas