Koko Wild-leiri odottaa Granlundin paluuta - "Hän on iso osa joukkuetta" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wildin Mikael Granlund saattaa palata tositoimiin heti pudotuspelien alkajaisiksi.

Minnesota Wildia edustava Mikael Granlund loukkaantui maaliskuun lopulla Los Angeles Kingsiä vastaan sellaisin seurauksin, ettei nuorukaista nähty pelikentillä enää runkosarjan lopulla. Granlund sai taklaustilanteessa kovan tällin päähänsä jo ties kuinka monennetta kertaa.

Viimeiset viikot Granlund on keskittynyt päävammastaan toipumiseen ja tunnelin päässä alkaa vähitellen näkymään valoa. Valonpilkahdukset tulevatkin juuri oikeaan aikaan, sillä Wild aloittaa oman pudotuspeliurakkansa torstaina Colorado Avalanchea vastaan.

– Oloni on hyvä. Sanotaan, että tänään oli jälleen hyvä päivä ja katsotaan jatkoa. Tuntui todella hyvältä, Granlund kommentoi NHL.comille.

Runkosarjassa Granlundin vierellä viihtynyt Jason Pominville odottaa tutkapariaan takaisin kokoonpanoon. Eikä ihme. Kaksikon peli luisti parhaimmillaan lähes ällistyttävällä tavalla.

– Se, että hänet näkee takaisin jäällä samanvärisessä paidassa kuin muutkin, oli mukavaa. Hän on iso osa joukkuetta. Aina, kun hän on kokoonpanossa, se auttaa joukkuetta, Pominville sanoi.

Myös Wild-valmentaja Mike Yeo odottaa kultakimpaleensa paluuta innolla. Granlundin nouseminen takaisin kokoonpanoon heti playoffien alkajaisiksi olisikin koko joukkueelle todellinen onnenpotku.

– Kun puhumme Granlundista, puhumme kaverista, joka pelasi menestyksekkäästi vastustajien ykköspakkeja ja ykkössenttereitä vastaan, kun Mikko Koivu oli sivussa. Lisäksi kun katsoo, mitä Granlund teki olympialaisissa, on kyseessä aika hyvä pelaaja, Yeo sanaili Star Tribunelle.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut