Komarovin aivotärähdysoireet eivät hellitä! - "Hänen ei olisi pitänyt yrittää harjoitella"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2014
Jaa tämä...

Leo Komarov ei ole päässyt vieläkään treenaamaan kunnolla.

Torontossa kiekkofanien rakkautta nauttivan Leo Komarovin nykyinen tilanne on herättänyt rapakon takana paljon puhetta. Suomalaishyökkääjä on ollut kokonaan sivussa tositoimista marraskuun lopusta lähtien, kun Washington Capitalsin Alexander Ovechkin kolasi hänet jäähän päähän kohdistuneella taklauksella.

Ovechkin ei saanut tempustaan pelikieltoa ja tämä onkin aiheuttanut kiekkopiireissä runsaasti närkästystä. Viimeisenä taklaukseen otti kantaa Komarovin oma pelaaja-agentti Mark Gandler.

– Olen shokissa siitä, ettei Ovetshkin saanut pelikieltoa. Olen shokissa. Hän tähtäsi Komarovia koko ajan ja sitten huomasi tilaisuutensa tulleen. Tuollaisia temppuja ei pitäisi nähdä NHL:ssä, Gandler latasi Postmedia Newsille.

[ Tänään kattauksessa Mestarien Liigaa! Veikkaussivujen vihjeosastolta löydät monen monta ilmaista vetovinkkiä illan Champions League -kierrokselle! ]

Komarov onkin nyt varsin vaikeassa tilanteessa. Hänelle on tehty runsaasti NHL:n määräämiä aivotärähdystestejä, mutta mies on läpäissyt niistä jokaisen puhtain paperein. Tästä huolimatta Komarov kärsii jatkuvasta pääkivusta eikä harjoittelu – saatika sitten pelaaminen – ole tullut vielä kysymykseen.

Komarov itseasiassa yritti liittyä joukkueensa jääharjoituksiin viime torstaina. Treenit jäivät kuitenkin kesken, kun hän ilmoitti valmennusjohdolle pääkivustaan. Gandlerin mielestä suomalaisduunarin ei olisikaan missään nimessä pitänyt mennä mukaan harjoituksiin vamman takia.

– Pitää luottaa vaistoihinsa. Jos tuntee, että joku ei ole kohdallaan, niin yleensä niin on. Minun mielestäni hänen ei olisi pitänyt harjoitella. Hänen ei olisi pitänyt olla jäällä, Gandler linjasi.

Maanantaina Leafs-johto olikin ohjeistanut Komarovia välttämään turhaa rasitusta, jotta koetut oireet saataisiin hallintaan. Pelaaja-agentti Gandler ei turhaa syytellyt Leafsia suomalaispelaajan oireista vaan käänsi syyttävän sormensa NHL:n määräämiä aivotärähdystestejä kohtaan.

– Sanoin Leolle, että sinun täytyy kertoa, jos päätä särkee. Sinun ei pidä mennä jäälle. He eivät voi tietää, jos sinun päätäsi särkee. Sen jälkeen hän kertoi asiasta seuralle ja se ei ole ollut mikään ongelma. Ongelma ovat nämä testit, jotka ovat täysin hyödyttömiä, Gandler jatkoi.

Komarov ehti tahkota Leafs-nutussa 23 ottelua ennen loukkaantumistaan. Näissä matseissa Leijona-hyökkääjä löi tiskiin tehot 4+12=16 ja oli tuolloin joukkueensa sisäisessä pistepörssissä kuudennella sijalla.

Komarov on kunnostautunut sairauslomansa aikana muun muassa pianonsoittajana torontolaisessa lastensairaalassa.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut