Korihait - Lappeenrannan NMKY 30.12.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Surkeassa vireessä olevat Korihait sekä Lappeenranta vastakkain Länsirannikolla.

Korihait – Lappeenrannan NMKY, merkki yli 166,5 pistettä, kerroin 1,85 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,70 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigassa pelataan vielä yksi ottelukierros ennen uuden vuoden saapumista, Länsirannikolla yhteen iskevät erittäin tärkeässä ottelussa Korihait sekä Lappeenrannan NMKY. Todennäköisesti tiedossa on runsaskorinen kohtaaminen. Molempien joukkueiden pelivire on ollut oikeastaan jatkuvasti surkeaa luokkaa, joten siinä mielessä tässä ottelussa panokset ovat korkealla. Lappeenrannan NMKY voitti edellisellä kierroksella Namika Lahden viimeistellen 85 pistettä ja sitä voidaankin pitää erinomaisena suorituksena. Lappeenrannan NMKY lähti tuohon otteluun altavastaajana, joten siinä mielessä viime aikoina lappeenrantalaiset ovat tehneet myös oikeita asioita. Tärkein pointti on kuitenkin se, että Korihait sekä Lappeenrannan NMKY ovat tällä hetkellä toistensa päävastustajia. Sarjataulukossa Korihait on kymmenentenä, kun taas vierasjoukkue on sijaa korkeammalla.

Lappeenrannan NMKY on ollut vieraissa täysin hukassa, sillä kahdeksan vierasottelua ovat tuottaneet ainoastaan yhden voiton! Lappeenrannan NMKYlle ollaan tehty todella paljon koreja melkeinpä illasta toiseen ja osa koreista ovat kieltämättä olleet käytännössä täysin ilmaisia koreja. Edellisessä vierasottelussaan Lappeenrannan NMKY kieltämättä taisteli erinomaisesti Kauhajoen Karhun vieraana, mutta viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet tosissaan vain yhden voiton. Viidestä edellisestä vierasottelustaanhan peräti neljässä lappeenrantalaiset ovat keskimäärin seuranneet vastustajan noin yhdeksääkymmentä pistettä ottelua kohden. Se kertoo siitä, että Lappeenrannan NMKY on vieraissa erittäin haavoittuvainen ryhmä. Kauhajoella Lappeenrannan NMKY kuitenkin taisteli sen verran hienosti, että potkua se varmasti antoi jatkoa ajatellen.

Korihaiden suurin ongelma alkukaudella on ollut loukkaantumispuolella, sillä periaatteessa niiden takia kotijoukkueen kausi on mennyt täysin piloille. Korihailla on ollut valtavaa epäonnea loukkaantumisten kanssa, sillä esimerkiksi sivussa ovat viime aikoina olleet Niko Malinen, Pyry Rainamaa sekä Sam McLauri. Hän ei tule pelaamaan tällä kaudella enään otteluakaan kotijoukkueen kokoonpanossa. Korihait on ehtinyt vaihtamaan jo valmentajaakin, sillä Petri Helminen korvasi Ari Mikkolan. Vielä on vaikeaa lähteä sanomaan, että onko tuosta kotijoukkueelle hyötyä. Korihaille ollaan joka tapauksessa tehty aivan liikaa koreja ja nimenomaan paljon helppojakin koreja. Se ei lupaa lainkaan hyvää jatkoa ajatellen. Tässä ottelussa kohtaavat kaiken kaikkiaan kaksi joukkuetta, jotka kipeästi tarvitset voiton. On todennäköistä, että koreja tehdään reilusti. Kummankaan joukkueen puolustus ei vakuuta missään määrin. Yli 166,5 pistettä on korkea raja, mutta on syytä olettaa, että se myös menee rikki.

Veikkaussivut | Tuomas