VIDEO: Korisliigan suurseura vakavissa talousvaikeuksissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/02/2016
Jaa tämä...

Korisliigan suurseuralla on suuria talousvaikeuksia.

Korisliigassa kolmantena oleva Loimaan Bisons on vahvistanut verkkosivuillaan julkaisemassa tiedotteessaan, että loimaalaisseura kärsii vaikeasta taloudellisesta tilanteesta.

Korisliigan lisäksi Loimaan Bisons pelaa myös Itä-Euroopan VTB-liigaa, joten jo loppukauden pelaaminen loppuun olisi ensisijaisen tärkeää.

– Tilanne ei toistaiseksi ole kriittinen ja töitä joukkueen toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi tehdään taukoamatta, Bisonsin tiedotteessa todetaan.

Tiedotteen mukaan ongelmien taustalla on kahden varainhankkijan vetäytyminen toiminnasta syksyn aikana ja mikäli tilannetta ei saada korjattua, loppukausi on vähintäänkin uhattuna.

Loimaan Bisonsin tilanteesta helpompaa ei tee se, että Urheilulehden mukaan osa seuran pelaajista on etsinyt maanantaista lähtien uutta joukkuetta. Toteutuessaan tilanne voi sekottaa Korisliigan pakkaa melkoisesti, sillä loimaalaisten riveissä pelaavat esimerkiksi maajoukkuemiehet Tuukka Kotti ja Mikko Koivisto.

Korisliigan mielenkiinnonkin kannalta Loimaan Bisonsin pelaaminen olisi äärimmäisen tärkeää. Loimaalaisseura nousi Korisliigaan kaudelle 2011-12 ja joukkue voitti kahdella ensimmäisellä kaudellaan mestaruuden. Loimaan Bisons on yltänyt mitaleille neljällä peräkkäisellä kaudella.

Korisliigaa pelataan seuraavan kerran keskiviikkona. Tuolloin Salon Vilpas matkustaa Loimaan Bisonsin vieraaksi. Oman mausteensa kamppailuun tuovat erinomaiset vierasjoukkueen kannattajat.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa koripallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa