VIDEO: Joonas Korpisalo ohittamaton rangaistuslaukauskilpailussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 02/12/2016
Jaa tämä...

Veikkaussivut.com uutisoi eilen siitä, miten Columbus Blue Jackets maalivahti Joonas Korpisalo on noussut yhdeksi tämän kauden suomalaiskomeetaksi NHL:ssä. Tänään tuo sama tarina saa jatkoa.

Joonas Korpisalo nappasi torstai-perjantai välisenä yönä NHL-uransa kahdeksannen voiton kun Columbus kukisti rankkarikisan päätteeksi Anaheim Ducksin luvuin 4 – 3. Korpisalo torjui varsinaisella peliajalla 24 kertaa ja piti maalinsa puhtaana rangaistuslaukauskilpailussa. Voitto oli Korpisalon kahdeksan pelin starttiputkessa jo viides, häviöitä varsinaisella peliajalla on tullut vasta yksi. Columbuksen vakituiset NHL-vahdit Sergei Bobrovsky ja Curtis McElhinney ovat tällä hetkellä sairaslistalla, mikä on avannut Korpisalolle oven nousta pelaavaksi maalivahdiksi.

Itse ottelussa Anaheim suuntasi toiselle erätauolle 2 – 1 johdossa. Ankkalauma iski heti kolmannen erän alussa taululle luvut 3 – 1, mutta Columbus kiri vielä tasoisin Brandon Saadin ja Brandon Dubinskyn maaleilla. Rankkarikisassa Columbuksen laukojat Cam Atkinson ja Alexander Wennberg laittoivat kumpikin limpun verkkoon. Sen sijaan Jakob Silfverberg ja Corey Perry olivat voimattomia Korpisalon edessä:

Columbus jatkaa Metropolitan-divisioonassa jumbosijalla, mutta nousi Itäisessä konferenssissa kolmanneksi viimeiseksi. Anaheim jatkaa Pacific-divisioonan kolmannella sijalla eli viimeisellä suoralla playoff-paikalla.

Lue myös:

Joonas Korpisalo huikeassa iskussa – “pelaa kuin veteraani”

Kari Jalosen Leijonille tappio Ruotsia vastaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa