Korvaako tämä mies Juventuksessa Paul Pogpan tai Arturo Vidalin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2015
Jaa tämä...

Viime kaudella kolmannen peräkkäisen Seria A:n mestaruuden voittanut ja aina Mestarien Liigan finaalin asti selvinnyt Juventus, on huhujen mukaan naaraamassa Arsenalin tähtipelaajaa saksalaista Mesut Öziliä Italian niemimaalle Torinoon.

Siirron taustalla on ajatus siitä, että mikäli Juventus menettää jommankumman keskikentän tärkeistä palasista Paul Pogpan tai juuri Copa American voittaneen Arturo Vidalin, niin italialaisseura tarvitsee heidän tilalleen kovan luokan paikkaajan. Ennen Valioliigaan ja Arsenaliin siirtymistä muun muassa La Ligassa Real Madridissa pelannut, ja vuosi sitten jalkapallon MM-kisoissa kultaa voittanut Mesut Özil on Juventus valmentaja Massimiliano Allegrin mielestä sopivan kovatasoinen pelaaja Vanhan Rouvan keskikentälle.

Italialaisen Tuttosport lehden mukaan  Özilin arvo on tällä hetkellä noin 40 miljoonaa euroa, ja Juventus on kiinnostunut miehestä siinä määrin, että siirto voisi tapahtua vasta kaudella 2016 mikäli tänä kesänä ei asiasta päästä yhteisymmärrykseen. Arsenal ja sen fanit eivät varmasti haluaisi luopua keskikentän pelinrakentajastaan, mutta Tuttosportin lähteiden mukaan Özilin taktiset erimielisyydet Gunners valmentaja Arsene Wengerin kanssa saattavat ajaa Öziliä ulos seurasta ja Emirate Stadiumilta. 26-vuotias vikkeläjalkainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja on iskenyt Lontoolaisen Arsenalin paidassa kaikki kilpailut huomioon ottaen 12 maalia 71 ottelussa.

Jalkapallon parissa käyvä siirtoruletti ja huhupuheet ovat täydessä käynnissä vielä 1 – 2 kuukautta ennen kansallisten sarjojen alkua. Mikäli sinulla on jo suosikkisi eri maiden mestaruuksien voittajaksi niin voit käydä jättämässä veikkauksesi esimerkiksi bet365:n sivuilla. Äläkä unohda myöskään Unibetin tarjoaamaa mahdollisuutta seurata eri otteluita ilmaiseksi live streamina heidän sivuiltaan.

Lue myös:

Kuuban jalkapallojoukkueella erikoinen ongelma!

betsson tennis riskitön