Kreikka - Norsunluurannikko 24.6.2014 | Kreikka oudossa tilanteessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kreikan pitää nyt hakea aktiivisesti voittomaalia ja Norsunluurannikko saa kytätä vastaiskua

Vihje lyhyesti

– Kreikan on pakko voittaa ja sellainen rooli on sille uusi ja varmasti hankala. Se ei ole tottunut olemaan aktiivinen osapuoli. Nyt sen on pidettävä palloa ja haettava maalipaikkoja, Norsunluurannikko voi etsiä vastahyökkäyspaikkoja. Kreikka ei ole vielä tässä turnauksessa tehnyt maalia, vaikka se onkin osunut maalipuihin useamminkin.

– Norsunluurannikko on pelannut ajoittain lepsusti, potentiaalia siinä kuitenkin on. Joukkueella on nimekäs hyökkäyspää. Viime viikolla Yaya ja Kolo Touren nuorempi velipoika kuoli yllättäen, tällaiset asiat takuulla vaikuttavat joukkueeseen, mutta miten?

– Didier Drogba saattaa nyt tulla avaukseen, hän tuonut joukkueeseen uutta energiaa tultuaan kentälle. Puolustaja Zokora on Norsunluurannikolta sivussa pelikiellon vuoksi. Kreikkalaisten Katsouranis on myös sivussa ulosajon takia.

[ Drogba on irti, Drogba tekee maalin! Unibetille 100 € bonus tästä ]

– Norsunluurannikon voittokerroin on alle kahden ja se on liian pieni. Kreikka on alakynnessä, mutta ei se niin huono joukkue ole, että häviäisi noin joka toisella kerralla. Kreikka joko puolen maalin tasoituksella tai Asian handicap +0 on hyvä peli.

Vihje: Kreikka +0.5, kerroin 2,00 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Norsunluurannikon ja Kreikan ottelussa hyvä hyökkäys kohtaa hyvän puolustuksen. Norsunluurannikolle riittää tasapeli jatkopaikkaan, Kreikalla on mahdollisuus pudotuspeleihin, jos se voittaa ottelun. Kreikka on hieman oudossa paikassa, se ei ole tottunut olemaan aktiivinen joukkue. Nyt sen tarvitsee ottaa aloite ja tehdä ainakin yksi maali. Kreikka ei ole vielä tässä turnauksessa tehnyt yhtään osumaa. Se hävisi Kolumbialle selvästi 0-3 ja pelasi Japanin kanssa sille tutun 0-0 -tuloksen.

Kreikkalaisten kärkimies Mitroglou on ilmeisesti pelikunnossa ja hän varmaankin aloittaa ottelun. Kreikka on ollut hieman epäonninenkin maalinteossa, se osui Kolumbiaa vastaan kolmesti maalipuihin. Japania vastaan taas kokenut keskikentän Katsouranis ajettiin kentältä jo ensimmäisellä jaksolla. Jotain uutta kreikkalaisten täytyy hyökkäykseen kuitenkin keksiä. Joukkueen valmentaja Santos on ilmoittanut joukkueen lähtevän otteluun paljon hyökkäävämmin kuin kahteen ensimmäiseen otteluun. Kokeneet Gekas ja Salpingidis tulevat varmaankin aloitukseen mukaan, Karagounis korvannee Katsouraniksen keskikentällä.

[ Ottelussa tulee takuulla paljon varoituksia, siitä hyvä veto. Unibetille 100 € bonus tästä ]

Norsunluurannikko voitti ensin Japanin 2-1 ja hävisi samoilla lukemilla Kolumbialle. Norsunluurannikko on pelannut ajoittain vetelästi ja puolustanut haparoiden.

Joukkue on saanut suru-uutisen hiljattain. Yaya ja Kolo Touren nuorempi veli Ibrahim kuoli viime viikolla. Touren veljekset ovat sanoneet pelaavansa Kreikka-ottelussa, Yaya Toure on todennäköisesti aloituskokoonpanossa. Touren veljekset eivät välttämättä ole pelikunnossa pelihaluistaa huolimatta. Jos he jäävät sivuun, niin Gradel ja Viera vosivat olla heidän paikoillaan. Puolustuslinjan Zokora on joka tapauksessa sivussa ottelusta varoitustilin täyttymisen vuoksi.

Norsunluurannikon joukkueessa on paljon kokemusta ja luovuutta hyökkäyksessä. Yaya Toure, Dider Drogba, Gervinho ja Wilfried Bony ovat kovia nimiä, Kreikalta ei löydy vastaavia. Didier Drogban odotetaan aloittavan ottelun, jolloin Wilfried Bony siirtyisi vaihtopenkin puolelle.

 

Perustelut vihjeelle

Kreikka on köykäinen joukkue hyökkäyssuuntaan, mutta toisaalta Norsunlurannikko on puolustanut lepsusti tässä turnauksessa. Ottelun kysymysmerkki on kuinka Kreikka osaa pelata kun sen pitää hakea aktiivisesti voittomaalia. Norsunluurannikosta on tehty otteluun aivan liian suuri suosikki. Ei se kuitenkaan voita ottelua joka toisella kerralla. Kreikka erilaisilla tasoituksilla tai vaikka hurjemmille pelaajille suoralla voitolla on kelpo peli. Kreikka ei ollut aivan kehno Kolumbiaa vastaan, paremmalla onnella peli olisi voinut päätyä toisinkin.

Vihje: Kreikka +0.5, kerroin 2,00 Bet365

Veikkaussivut | Anssi