Kreikka-Venäjä | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 16.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

A-lohkon päätösottelussa kohtaavat Kreikka ja Venäjä.

Kreikka – Venäjä Vihje: Venäjä, Kerroin 1.80 Pinnacle

Kreikka – Venäjä Vihje: yli 2.5 maalia, Kerroin 2.05 Betsson

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Venäjä on jo varmistanut jatkopaikan, alkuillan ottelun tuloksesta riippuen panoksena on siis todennäköisesti lohkovoitto. Kreikka on taistellut kisoissa ihan kiitettävästi, mutta nyt sen on tyytyminen alkulohkoon jäämiseen. Jalkapallon hienoudesta kertoo se, että mikäli Kreikan Karagounis olisi tehnyt avausottelussa rangaistuspotkusta maalin, kamppailisi joukkue tällä hetkellä jopa lohkon voitosta.

Nyt näin ei kuitenkaan ole. Venäjä tulee hakemaan ottelusta todennäköisesti voittoa, sillä A-lohkon kakkonen saa todennäköisesti vastaansa Saksan. On mahdollista, että kreikan pelaajilla kiehahtaa hieman yli panoksettomassa pelissä ja saamme nähdä maalijuhlat jälleen. Kreikan puolustus tulee olemaan ongelmissa vikkeliä Venäläisiä vastaan, enkä epäile etteivätkö itänaapurimme onnistuisi maalinteossa.

Dzagoev taistelee jopa kisojen maalikuninkuudesta ja mutenkin Venäjän hyökkäys on paperilla sen vahvin osa-alue. Kreikan puolustuksesta uupuu myös muutamia avainpelaajia.

Kertoimia tutkiskellessa yli 2.5 maalille tarjottu kerroin pääsee peleihini. Kuten ennen turnausta, ennakoin edelleen Venäjän voittavan lohkon, joten nappaan sen voiton mukaan. On mahdollista, että kertoimet tippuvat pelipäivään mennessä, joten pelaan kohteen ajoissa.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe


_______________________________________________________________________________


Kreikka-Venäjä Vihje: Venäjä, kerroin 1,78 Betfair

Kreikka-Venäjä, Vihje: Yli 2,5 maalia, kerroin 2,05 Betsson

Kreikalle kelpaa ainoastaan pakkovoitto noustakseen jatkopaikkaan. Tämä tulee avaamaan tilaa Venäjän hyökkääjille, joiden taidoista nähtiin osoitus 4-1 Tsekki-voitossa. Venäjällä on toisaalta tarve varmistaa lohkon ykköspaikka ja hieman helpompi vastus tulevaan puolivälieräotteluun. Asetelma, jossa lohkon viimeinen yrittää riskillä ennakkosuosikkia vastaan ei voi olla näkymättä maalimäärässä.

Uskon Venäjän hyödyntävän paikkansa Kreikkaa vastaan, jonka pelin kulmakivenä on aina ennen toiminut tiivis puolustus. Kreikka joutuukin pelaamaan epätyypillisesti tavalla, jota se ei mielestäni osaa. Joukkue on paljon jäljessä Venäjän tasosta, josta mainittakoon Arshavin ja pirteä Dzagoev. Kreikka on jäljessä joka osa-alueella ja uskonkin useamman maalin tarjoavaan venäläisjuhlaan.

Veikkaussivut | fc1893